Skip Navigation Links

İmkansızlıktan Telefonlarını Satıyorlar

İskenderunspor’da maddi sorun bir türlü çözülmüyor. Takımın deplasmana gidememesi nedeni ile İskenderunsporlu futbolcular kendi cep telefonların

Spor   A+a-

 
İmkansızlıktan Telefonlarını Satıyorlar
 
İskenderunspor’da maddi sorun bir türlü çözülmüyor. Takımın deplasmana gidememesi nedeni ile İskenderunsporlu futbolcular kendi cep telefonlarını satma kararı aldı.
Tesislerde bir haftadır antrenmanlara çıkmayan iskenderunspor’da futbolcuların alacaklarını bir türlü ödeyemeyen yönetim kurulunda bazı isimler olaylara duyarsız kalırken Başkan Sedat Uysal, Müfit Tennioğlu, Levent Yılmaz ve Ömer Baysal gibi isimler ise takımın bozulmaması için mücadelesini sürdürüyor.takımın deplasmana bile gidememe sıkıntısı ile karşılayan futbolcular ise kendi cep telefonlarını satışa çıkarttıklarını açıkladılar.
Tüm futbolcular tesislerde bir araya gelerek ve telefonlarını toplayarak satılmasına onay verdi. Yaklaşık 14 bin liraya değerinde olan telefonların tamamının geliri ile deplasmana gitmeyi düşünüyorlar.
Yaşanan olayın çok üzücü ve kahredici bir durum olduğunu dile getiren İskenderunsporlu futbolcu Mehmet Türk, bu güne kadar çok ciddi sıkını çektik ancak bizlerle kimse ilgilenmedi yönetim kurulu üyelerimiz arasında birkaç kişi var diğer kimseyi tanımıyoruz. Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve iş adamlarımıza sesleniyoruz bu konuda bizleri değil takımını düşünen duyarlı insanlar varsa bu takıma sahip çıksınlar. Bugün biz bir deplasmana gitmek için bunu yapıyoruz artık neyimiz varsa satacağız yeter artık açıklamasını yaptı.
Bir diğer futbolcu Nuri Ersoy ise bizler sahada mücadelemizi veriyoruz. Ama bizim emeğimizi hakkımızı kimse vermiyor bu konuda kendi işimizi kendimiz görmek istedik takım olarak fedakarlık yapıyoruz bizlerin yaptığı bu fedakarlığı tanımadığımız bazı yöneticilerde yapsın açıklamasını yaparken eğer bugün arabama bir müşteri bulursam onu da takım için satacağım açıklamasını yaptı.
Son olarak takım kaptanı İsmail Şapkalı ise benim söyleyecek bir şeyim kalmadı ben İskenderunlu değilim ama bu takımın uzun yıllar formasını giydim takımın bu duruma düşmesinden dolayı çok üzgünüz yönetim kurulu üyelerinin tamamı da bu takıma sahip çıkmalı birkaç kişinin üzerine atmışlar öyle devam ediyor açıklamalarını yaptılar.
Yönetim kurulu Başkanı Sedat Uysal,basın Sözcüsü Müfit tenioğlu Genel kaptan levent yılmaz ise para bulmak için çabalıyorlar.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet