Skip Navigation Links

ALTIN MAKASLAR YİNE ‘NURETTİN TABAŞ’ DEDİ

İskenderun Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası 28’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Nurettin Tabaş

ALTIN MAKASLAR YİNE ‘NURETTİN TABAŞ’ DEDİ

Gündem   A+a-

 güven tazeleyerek, beşinci dönem başkanlık için yetki aldı. İskenderun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Salonu’nda tek liste halinde gerçekleşen kongrede, altın makasların yanısıra eşi Hülya Tabaş da Başkan Nurettin Tabaş’a tam destek verdi.
Kongreye Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyon Başkanı Bayram Karakaş, Başkanvekili Alper Deniz ve Mesut Alkava, Hatay esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Birlik Başkanvekili Erol Akın, berber ve kuaförler ve esnaf oda başkanları da katıldı.
 
İstiklal Marşı’nın okunması, divanın seçilmesi ve faaliyet raporunun okunmasının artından yapılan oylamada mevcut Başkan Nurettin Tabaş beşinci kez başkanlığa getirildi.
Kongrede kısa bir teşekkür konuşması yapan İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, üyelerine kendisine göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ederek, “Üç yıldır süre gelen pandemi dolayısıyla yaşadığımız zorlukların üstesinden gelebilmek ve sizlerin mağdur olmasını önlemek adına istekleriniz doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdik. Bu zor süreçte bana göstermiş olduğunuz destek ve güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte kongremizi demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Kongreye tek liste halinde katıldık. Gerçekleştirdiğimiz kongrede ikinci bir adayın olmaması sizlerin bana olan güveninizi bir kere daha göstermiş oldu. Tekrar tekrar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Nurettin Tabaş başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Şaban Kekeç, Bülent Atilla Akıncı, Hayrettin Keseroğlu, İlhami Bayraktar, Mehmet Ali Hamutoğlu, Bünyamin Bildik.
 
Denetim Kuru Asil Üyeler; Tülay Mıstıcak, Suzan Yavuz ve Mehmet Yıldız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet