Skip Navigation Links

Nuri Üysen Spora Desteğiyle Büyüklüğünü Göstermiştir..

Türkiye Futbol adamları Derneği Hatay Şube Yönetimi, İş adamı Nuri Üysen’e spor’a vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Gündem   A+a-


Nuri Üysen Spora Desteğiyle Büyüklüğünü Göstermiştir..

Türkiye Futbol adamları Derneği Hatay Şube Yönetimi, İş adamı Nuri Üysen’e spor’a vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

İşadamı Nuri Üysen’in bürosunda gerçekleştirilen plaket törenine Futbol Adamları Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal, İskenderunspor Kulüp başkanı Sedat Uysal, yönetim kurulu üyeleri; Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Levent Erköse, Mehmet Cinğöz, Genel Sekreter Akın Cerrahoğlu ve basın mensupları katıldı.

Burada kısa bir açılış konuşması yapan Genel sekreter Akın Cerrohoğlu, spor camiasına yapmış olduğu desteklerin küçümsenmeyecek kadar büyük olduğunu ve bu konuda kentimizin gurur kaynağı olan hayırsever iş adamı Nuri Üysen’e teşekkür ettiklerini açıkladı.

Spor’a katkılarından dolayı iş adamı Nuri Üysen’e plaketini Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan verdi.

Başkan Soydan, “İskenderun da gerçekten spor’a ciddi desteklerinizi görüyoruz. Bu konuda sizlerin yardımlarınızı daha da bekliyoruz. İskenderunspor gibi diğer spor kulüplerine de emeklerinizin olduğunu biliyorum” açıklamasını yaptı.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal ise bugüne kadar iskenderunspor’a ciddi maddi ve manevi destek verenlerin herkes tarafından bilindiğini, uzun bir çaba sonrasında tekrar İskenderunspor 3.lige çıkartıldığını ve maddi imkânsızlıklar nedeni ile kötü günler geçiren İskenderunspor’a Nuri Üysen’in verdiği desteğin çok önemli olduğuna dikkat çekti ve ekledi: “eğer iş adamımız Nuri Üysen sahip çıkmayıp destek vermeseydi şu anda takım üç hafta önce küme düşmüş olacaktı. Çünkü lige çıkamayacaktık bu tür desteklerin devam etmesini bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Bir zamanlar Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Trabzon spor da futbol oynayan ve Türk milli takımında forma giyen levent Erköse ise İşadamı Nuri Üysen’e derneğin üyelik rozetini taktı.

Erköse, bizden sonra iş adamımıza kimsesiz çocuklar derneği plaket verecek buradan şunu gördük ki, “işadamı Nuri Üysen nasıl kimsesiz çocuklara sahip çıktıysa kimsesiz olan İskenderunspor’a da sahip çıkarak İskenderunspor’un kimi oldu” açıklamasını yaptı.

Hayır sever İş adamı Nuri Üysen ise, “ben kentimize ve bölgemize bu yardımları gönüllü olarak yapıyorum. Bir beklenti içinde olmadan yapıyorum. Çünkü buna mecburuz. İskenderunluyum ve İskenderun’da bulunan biri olarak kentimizin takımlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. .Çünkü İskenderun ismini taşıyan bu takımlara mutlaka herkesin sahip ve destek çıkması gerekiyor beni plaketle ödüllendirmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yaptığımın hayırlı bir iş olduğunu görmüş ve taktir edildiğimi hissettim bu konuda sizlere teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Nuri Üysen Spora Desteğiyle Büyüklüğünü Göstermiştir.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
caner erdem 6 Ekim 2012 Cumartesi
arkadaşlar, bu işler gönül işidir öyle plaket vermekle olmaz, adam mutlu siyasete atılacak bedava reklam, eeeee bu işler böyle , mustafa özen i ne çabuk unuttunuz belediye olarak meclis olarak hep desteğini verdi , şimdi ne olduda es geçildi, doğru işler için yanınızdayız, ammaaaa bu gibi reklam işlerinde karşınızdayız bu bilinsin 8 gun habere de teşekkürler
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet