Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrenciler Kırtasiyecileri Doldurdu..

Doğan Kırtasiye, her yıl olduğu gibi bu yılda veli ve öğrencilerin öncelikli tercihi oldu

Gündem   A+a-

Doğan Kırtasiye, her yıl olduğu gibi bu yılda veli ve öğrencilerin öncelikli tercihi oldu

Öğrenciler Kırtasiyecileri Doldurdu..

Bölgemizin seçkin kırtasiye mağazalarından olan Doğan Kırtasiye, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Mağazanın kurucusu merhum Kemal Çalışkan’ın misyon ve vizyonunu üstlenen Çalışkan Ailesi, Doğan Kırtasiye ’de uygun fiyatlarıyla kaliteli ürünler, güleryüz ve müşteri memnuniyetini esas alan anlayışla hizmetlerini sürdürüyorlar.

Anasınıfı, İlköğretim, orta öğretim, lise ve yüksek öğrenim öğrencilerinin gereksinim duydukları tüm kırtasiye malzemelerini bol çeşit ve uygun fiyatlarla bulunduran Doğan Kırtasiye, ayrıca yardımcı ders kitaplarındaki tecrübesi ve uzmanlığıyla bu konuda da İskenderun eğitim camiasına önemli katkılar sunuyor.

Doğan Kırtasiyenin müşteri memnuniyeti odaklı hizmeti yanında, insan sağlığına zarar vermeyen ürünlerden oluşan kırtasiye malzemeleri ve çok çeşitli seçenekleriyle İskenderun’un seçkin kırtasiye mağazalarından biri olma özelliğini sürdürüyor. Geniş ve ferah kırtasiye mağazasında tüm ürünleri inceleme ve çeşitlerini görme rahatlığına sahip olan müşteriler, ürünlerini rahatça seçerken, öğrenci velilerinin de öncelikli tercihi Doğan Kırtasiye oluyor.

Kırtasiye ürünleri ile yardımcı ders kitapları konusundaki deneyim ve becerisiyle Doğan Kırtasiye 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılına da fırtına gibi girip, tüm öğrencilerin kırtasiye ve yardımcı ders kitap ihtiyaçlarını karşılamak hedefinde. İskenderun’un ve bölgenin gurur kaynağı olan Doğan Kırtasiye müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda hizmetine devam ederken, İskenderun ve havalisinde adından sıklıkla söz ettirerek kırtasiye sektöründe İskenderun zirvesini zorlama devam ediyor. PTT Çarşı Şube karşında hizmet veren Doğan Kırtasiye bugünlerde öğrenci ve velilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş