Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İŞKUR Gezici Mobili İskenderun'da

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İŞKUR hizmetlerini vatandaşa yerinde amacıyla Atatürk Anıt Alanı’nda konuşlanan İŞKUR gezici mob

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Hatay İŞKUR’un gezici mobil hizmet aracını ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İŞKUR hizmetlerini vatandaşa yerinde amacıyla Atatürk Anıt Alanı’nda konuşlanan İŞKUR gezici mobil otobüsü ziyaret etti.

Kamu istihdam hizmetlerinin geliştirilmesi projesi kapsamında, Hatay Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan İŞKUR gezici mobil otobüsü, ağırlıklı olarak İskenderun olmak üzere, Dörtyol, Erzin ve Belen’de toplam bir ay süreyle hizmet verecek.

İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda konuşlanan İŞKUR mobil hizmet aracı, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ın katılımıyla hizmete girdi.

Gezici mobil hizmet aracı ile işveren ve iş arayanların buluşturulduğunu belirterek, böylelikle hizmetin vatandaşın ayağına getirildiğini vurgulayan Kaymakam Ali İhsan Su, Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl ve İlçe Müdürlerine teşekkür etti.

Yaptığı konuşmasında, mobil hizmet aracı ile kurum hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların hizmetlerden daha fazla faydalanmasının amaçlandığını belirten Hatay Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Bulanık, Organize Sanayi Bölgesi’nin de ziyaret edilerek, işverenlerle görüşüleceğini ifade etti.

Hatay Çalışma ve İş Kurumu İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yüksel, mobil hizmet aracında görev alan iş ve meslek danışmanlarının vatandaşları iş ve meslek alanlarında bilgilendirerek, yönlendireceğini, kurum hizmetlerinin daha yakından tanıtılacağını, kurum hizmetlerinin vatandaşın ayağına götürüleceğini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş