Skip Navigation Links

Bu Önemli Fuarda İskenderun Azim Soğutma Da Yer Aldı..

Demir Çelik Ve Döküm Sektörü Ankiros 2012 İstanbul’da Buluştu..

Gündem   A+a-

Demir Çelik Ve Döküm Sektörü Ankiros 2012 İstanbul’da Buluştu..

Bu Önemli Fuarda İskenderun Azim Soğutma Da Yer Aldı..

Metalurji sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri konumunda olan ve Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık tarafından organize edilen ANKIROS 2012 - “11.Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı”..

13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi... Fuar, aynı mekânda eş zamanlı olarak, ANNOFER 2012 - “10. Uluslararası Demir Dışı Metaller Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı” ve TURKCAST 2012 - “5.Döküm Ürünleri İhtisas Fuarı”na da ev sahipliği yaptı..

ANKIROS 2012 Fuarı, demir-çelik ve döküm sektörüne makine, ekipman, proses, malzeme, mühendislik ve hizmet sağlayan firmaları ve sektör üreticilerini bir araya getirdi. Fuar, demir-çelik ve döküm üretimine yoğun bir şekilde yatırım yapan kuruluşların, dünyadaki en gelişmiş teknolojileri yakından takip etmesi, ihtiyaçlarına en uygun biçimde tedarik alternatiflerini bulabilmesi, uluslararası piyasalardaki rekabet gücünü koruyabilmesi ve arttırabilmesi açısından büyük önem arz etmektedir.

Dünyanın her köşesinde ürünleri kullanılmakta olan ülkemizin demir-çelik üreticileri, büyüyen kapasiteleri ve gelişen rekabet güçleriyle, dünya çapında çelik piyasasının en önemli tedarikçileri arasında yer alıyorlar.

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST 2012 Fuarlarına yerli ve yabancı derneklerden tam destek
Dünyanın birçok ülkesinden ticari katılımların gerçekleştiği fuarda, üniversiteler ve sektörle ilgili dernekler de 13-16 Eylül tarihlerinde, bu organizasyonda yer aldılar..

İskenderun’da faaliyette bulunan Azim Soğutma Metalurji Mühendislik Şirketi ..Çinli ortağı Bsiet Beijing Shougang International Engineering Tecnology ile birlikte bu önemli fuarda yer aldı..

Yoğun geçen fuar programı müddetince İskenderun standını yurt içi ve yurt dışı yüzlerce ziyaretçi gezdi.

Azim Soğutma Metalurji Şirketi Genel Müdürü Vehbi Erdener ve Bsiet Şirketi Genel koordinatörü Thomas Yang’tan ve konularında uzman kişilerden; Demir ve Çelik Fabrikalarının kurumlarıyla ilgili çok geniş kapsamlı bilgi alış verişinde bulundular.

Azim Soğutma Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erdener ; Bölgemiz çelik sektöründe gururumuz olan Tosyalı Holding sahiplerinden Sn. Fatih Tosyalı ve üst düzey uzmanlar ile Atakaş Şirketler gurubunda görevli Sn. Mustafa Fidan’ın yanı sıra bölgemiz çelik sektöründe faaliyette bulunan tüm ilgililer..Erdemir ve İsdemir’in araştırma ve geliştirme konularında uzman mühendisleri bizleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Standımızı çok yakından ilgi ve sevgiyle izlediler..Onlarla birlikte bir sevgi yumağı oluşturduk..

Firmamıza alakalı yakınlık gösteren tüm dostlarımıza bizleri İstanbul’da yalnız bırakmadıklarından ötürü onlara teşekkürü bir borç biliyorum..

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
ali orkun 19 Eylül 2012 Çarşamba
AZİM SOĞTMANIN BÖLGEDEKİ YÜKSELİŞİNİ TAKDİRLE KARSILIYOR VE BASARILARININ DEVAMINI TEMENİ EDİYORUZ
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet