Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Annesi Adına Kütüphane Yaptırdı

İsmail Soylu Ticaret Lisesi Bahçesinde Annesi Adına Kütüphane Yaptırdı

Gündem   A+a-

İsmail Soylu Ticaret Lisesi Bahçesinde Annesi Adına Kütüphane Yaptırdı

Ak Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu ve kardeşleri anneleri merhum Şaziye Soylu adına Dörtyol Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde kütüphane yaptırdı.

2012 - 2013 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle Dörtyol Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen tören sonrası Kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Dörtyol Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen törene Ak Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu ve ailesinin yanı sıra Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaraya, Doktor Bahadır Amaç, öğrenci ve öğrenci velileri iştirak etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenlerin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Aydın okulun tarihçesinden bahsettikten sonra okulun eksiklikleri ile ilgili uzun bir liste sıraladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya’da insanın iki tür vitamine ihtiyacı olduğunu aldığımız besinlerle vücudumuzu güçlendirirken alınan bilgilerle de beynimizin güçlendiğini söyledi.

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te çağımızın bilgi çağı olduğunu, okumanın ve araştırmanın öneminin her gün arttığını belirtti.

Hayırsever İşadamı İsmail Soylu’da anneleri merhum Şaziye Soylu’nun adının böylesine anlamlı bir binada yaşatılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve eğitime olan katkılarının süreceğine dair söz verdi.

Daha sonra Okul öğretmenlerinden Uğur Kantekin ve iki öğrenci birer kısa konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit hayırsever işadamı İsmail Soylu’ya plaket takdim ederken katkılarından ötürü Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e de şehir dışında olmasına rağmen gıyabında plaket verildi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş