Skip Navigation Links

Sosyal Demokrat Kimliği Tartışmasız Biri Olacak

Chp Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu;“Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin CHP Ve Sosyal Demokrat Kimliği Tartışmasız Biri Belirlenecektir̶

Politika   A+a-

Chp Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu;

“Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin CHP Ve Sosyal Demokrat Kimliği Tartışmasız Biri Belirlenecektir”

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu kamuoyunda bazı spekülatif haberlerle CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bazı isimlerin zikredildiğini hatırlatarak bu tür söylentilere

kimsenin kulak asmaması gerektiğini söyledi.

Hafta sonu yanında CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu, CHP ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ve bir gurup partiliyle birlikte gazetemizi ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ülke, bölge ve ilçe gündemine ait önemli konuları dile getirdi, bazı asılsız ve kasıtlı olarak çıkarılan dedikodulara açıklık getirdi.

İlk olarak Hatay’ın büyük şehir yapılması konusuna değinen CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “Hatay’ın büyük şehir yapılması konusunu gündeme getiren AKP Hatay’da başta Suriye meselesi olmak üzere, genel ve dış politikada başarısızlıklarının yanı sıra Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaşanan skandallar sonrasında büyük bir oy kaybına uğradığını görmekte. Bu nedenle Hatay’ın büyük şehir yapılması konusunu ikinci plana atmış gözüküyorlar. AKP Hatay’da büyük şehir belediyesini kaybedeceğinin farkında.” dedi.

CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bazı isimlerin dolaştığını belirttiğimizde ise zehir zemberek bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “Cumhuriyet Halk Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP ve sosyal demokrat kimliği tartışma götürmez biri olacaktır.” dedi.

Asılsız dedikodularla ortalığı karıştırmak isteyenlere asla ve asla itibar edilmemelidir diyen CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “ Parti içinden olsun, parti dışından olsun birilerinin CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak lanse edilmesi kabul edilebilir ve doğru bir davranış değildir. Hatay büyük şehir olduğu takdirde burada büyük şehir adayının kim olacağına CHP’nin tüzük hükümleri doğrultusunda CHP’nin yetkili kurulları karar verecektir. Hatay’ın büyük şehir olup olmayacağı belli değilken halkı yanıltıcı ve asparagas söylentilere kimsenin itibar etmemesi gerekir. Bu kapsamda yine belli odaklarca CHP’nin seçim işbirliği içine gireceği dile getirilmektedir. CHP Türkiye’nin en köklü ve ciddi bir partisidir. Bu güne kadar hiçbir siyasi partinin ve siyasi oluşumun yönlendirmesi ile hareket etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Kaldı ki CHP kimliğini taşımayan ve sosyal demokrat olmayan kimse bizim adayımız olamaz” dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet