Skip Navigation Links

İskenderun'da 'Yamaç Paraşütü Festivali' Düzenleniyor

İskenderun'da Yamaç Paraşütü festivali düzenleniyor. Festivalin kentin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlaması amaçlanıyor.

Gündem   A+a-

İskenderun’da “Yamaç Paraşütü Festivali” Düzenleniyor
İskenderun’da Yamaç Paraşütü festivali düzenleniyor. Festivalin kentin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlaması amaçlanıyor.
Yamaç paraşütü festivali ile ilgili olarak Sun Otelde düzenlenen toplantıda festivalin başarılı bir şekilde yapılması için gereken hususlar ele alındı.
Düzenlenen toplantıya, İskenderun sportif havacılık kulübü başkanı Mehmet Karaömer ve eğitmenler, Hatay İl Turizm şube müdürü Faruk Balcı, İskenderun Belediyesi idari amirlerinden Erdoğan Güldür, İskenderun Turizm derneği başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri ile İskenderun Ticaret ve Sanayi odası genel sekreteri Halil İbrahim Kocadölü katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İskenderun sportif havacılık kulübü başkanı Mehmet Karaömer, yamaç paraşütü festivaline yurt içi ve dışından 510 sporcunun katılacağını belirterek bu spora ilginin her geçen gün arttığına dikkat çekti.
İskenderun Turizm Derneği başkanı Sabahattin Uygun’da İskenderun’da yapılacak “Yamaç paraşütü festivali” bölgenin tanıtımına ve turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını belirtti.
Hatay İl turizm şube müdürü Faruk Balcı’da yaptığı konuşmada İskenderun farkı özellikleri ile turizm için çok elverişli bir bölge, düzenlenecek etkinlik tanıtım anlamında önemli proje, bizler her türlü desteği vermeye hazırız dedi.
Toplantıda yapılan konuşmaların ardından, bölgede yamaç paraşütü turizminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet