Skip Navigation Links

Türkoğlu Amanosları Aşındırmaya Devam Ediyor

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Amanoslar'ın eteklerinde bulunan dağ köylerini karış karış gezmeye devam ediyor.

Gündem   A+a-

Türkoğlu Amanosları Aşındırmaya Devam Ediyor

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Amanoslar'ın eteklerinde bulunan dağ köylerini karış karış gezmeye devam ediyor.

Türkoğlu, Amanos Dağları eteklerinde bulunan Hatay’ın Payas Belediyesi'ne bağlı Kozludere

ve Sincan Köyleri'nin yanı sıra, Dörtyol İlçesi'ne bağlı Çağlalık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy meydanlarında kalabalıklara seslenen Türkoğlu'na, AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Abdullah Arıcan, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, AK Parti Payas Belde Teşkilatı Başkanı Hasan Altınsoy ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ın yanı sıra, AK Parti Payas Belde Teşkilatı üyeleri de eşlik ettiler.

Türkoğlu'nun köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinden ötürü büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Sincan Köyü Muhtarı İnayet Koca, Kozludere Köyü Muhtarı İrfan Cinasal ve Çağlalık Muhtarı Yusuf Erdem, Türkoğlu’na gezileri esnasında refakat ettiler.

Türkoğlu'nun Amanoslar’ın eteklerinde bulunan dağ köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ana gündem maddesi, PKK sorunu idi.

Türkiye’nin PKK ile mücadelesinin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Türkoğlu; “Suriye, İsrail ve İran'ın PKK'ya destek vermelerinin ardında yatan en büyük etken, Türkiye'nin bölgesinde ve küresel ölçekte yükselen değeri ve gücüdür” dedi.

Türkoğlu, vatandaşın da PKK ile mücadelede üzerine düşen sorumlulukları olduğunu dile getirerek, kendilerinde şüphe uyandıran en ufak bir hadisenin bildirilmesinin bile büyük faciaları önleyebileceğini söyledi.

Türkoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Vatan sevgisi imandandır. Biz vatanımızı, milletimizi seviyoruz. Ezan seslerinin minarelerden eksik olmaması, bayrağımızın gönderden inmemesi için tarih de olduğu gibi şimdi de şahadet şerbetini içmeye hazırız. Bu memleketi leş kargalarına asla bırakmayacağız.

Biz devlet ebed müddet ülküsüne inanmış bir milletiz. Hepimize bu noktada düşen görevler var. Geçenlerde Hatay’ın Erzin İlçesi’nde bayramdan bir hafta önce çok ciddi bir olay yaşandı. Vatandaşın duyarlı davranıp gasbedilen şüpheli bir aracı zamanında ihbar etmesi, büyük bir faciayı önledi. Eş zamanlı Kaymakamlık, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü olmak üzere 3 ayrı yere saldırı gerçekleşti ve bu saldırılar erken istihbaratla bertaraf edilebildi. 70 kg patlayıcı olan bagajda düzeneği kurulmuş bir bombanın sağlanan istihbarat sayesinde erken çatışmaya girildiği için patlatılmasına engel olunmuştur.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet