Skip Navigation Links

Mevlüt Dudu Köy Gezilerini Sürdürüyor

Son aylarda yaptığı çıkışlarla tüm Türkiye’nin siyasal gündemine yerleşen CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu fırsat buldukça köylere yaptığı

Gündem   A+a-

Mevlüt Dudu Köy Gezilerini Sürdürüyor

Son aylarda yaptığı çıkışlarla tüm Türkiye’nin siyasal gündemine yerleşen CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu fırsat buldukça köylere yaptığı gezileri de sürdürüyor.

En son Arsuz yöresinde Tatarlı, Işıklı ve Avcılarsuyu köylerini ziyaret eden Milletvekili Av. Mevlüt Dudu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Köy gezilerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Mevlüt Dudu, aynı zamanda AKP İktidarının olumsuzluklarını ve CHP’nin çözüm önerilerini içeren konuşmalar yapıyor.

Arsuz köylerinde de vatandaşları dinleyen CHP Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, burada yaptığı konuşmalarda şunları söyledi.

“10 yılı aşkın süredir ülkemizi yöneten AKP iktidarları Balıkçılarımız ile çiftçilerimizi iflas noktasına getirdi. Arsuz yöresinde yaşayanlar ya balıkçılık yaparak, ya da çiftçilik yaparak geçiniyor. Balıkçılarımıza verilen mazot fiyatları hem maliyeti arttırıyor, hem de balıkçılarımızı geçinemez duruma sürüklüyor. Balıkçımıza ve çiftçilerimize verilen mazot’un fiyatı 1.5 lira olmalıdır. Diğer yandan meyve ve sebze üreten çiftçilerimiz de zor durumda. Bu zorluk önümüzdeki günlerde daha da artacak. Başta Suriye olmak üzere hemen hemen tüm Orta doğu ülkeleri ile ticaretimiz sıfır noktasına geldi. Önümüzdeki yıl ürünlerin bahçede çürümemesi için hükümetin mutlaka önlem alması gerekir.”

Köy gezileri ile ilgili görüşlerini de sözlerine ekleyen Av. Mevlüt Dudu, “Yaz başından bu yana Arsuz’dan, Erzin’e kadar olan köylerin büyük kısmını ziyaret ettim. Eylül ayı içinde kalan köylere de mutlaka gideceğim. Amacım yöremizdeki insanların tamamına ulaşarak, AKP’nin olumsuzluklarını ve CHP’nin çözüm önerilerini anlatıp, kendilerini de dinlemektir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet