Skip Navigation Links

Yusuf Civelek'ten Şehitliğe Ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Kurban Bayramı arefesinde düzenlenen şehitlik ziyaretine katıldı.

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek şehitlik ziyaretine katıldı
 
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Kurban Bayramı arefesinde düzenlenen şehitlik ziyaretine katıldı.
Saygı duruşu ile başlayan ve İlçe Müftü vekili Abdulselam Porsnok’un dua okuduğu törene, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ile diğer protokol üyeleri ve şehit yakınları katıldı.
İskenderun Belediyesi Asri Mezarlık’taki şehitlikte yapılan tören bitiminde, şehitlerin mezarını gezerek, karanfil bırakan protokol üyeleri, şehit savcı Mehmet Türksever’in de kabrini ziyaret etti.
Belediye Başkanı ve eşi, şehit yakınlarının acısını bir kez daha paylaştı ve bayramlarını kutladı.
 
Şehit ve gazi evine ziyaret
 
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, şehitlik ziyaretinin ardından, gazi uzman jandarma onbaşı İhsan Öz ve geçtiğimiz ay Hakkari’de terör saldırısı sonucu şehit olan piyade onbaşı er Mesut Cengiz’in Denizciler beldesindeki evini ziyaret etti.
Ziyaretlere, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek’in yanı sıra, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve eşleri katıldı.
Gazinin ev ziyaretine, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan da eşlik etti.
Gazi ailesinin bayramını kutlayan protokol üyeleri, şehit er Mesut Cengiz’in ailesine bir kez daha başsağlığı dileyerek, acısını paylaştı.
 
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı
 
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Belediye Meclis Salonu’nda Cuma günü, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, bayramlaştı.
Çalışanların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşmada, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı, herkesin işine ve memleketimize sahip çıkmasını istedi. Kadrolu işçilerin geçmişten kalan alacağının ödendiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, şöyle konuştu: “Emek kutsaldır. Sendika, çalışanların hakkını korumak için vardır. Sonuna kadar hakkınızı vereceğim. Bu tartışmasız. Çalışan değerlidir. Kimse benim adamım, ben kimsenin adamı değilim. Çalışan, işini yapanın başımızın üstünde yeri vardır. Yasaya, birbirimize saygı çerçevesinde İskenderun halkına hizmet edeceğiz. Halkçı anlayışla çalışacağız ve halkı koruyan her türlü tedbiri alacağız. Bayramınızı kutluyorum.”
 
Başkan esnaf ve halkla bayramlaştı
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Kurban Bayramı arefesinde, esnaf ve halkla bayramlaştı. Kentin çeşitli noktalarını gezerek, esnafın ve halkın bayramını kutlayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e, yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve müdürler de eşlik etti.
Esnafa hayırlı kazanç ve iyi bayramlar temennisinde bulunan Belediye Başkanı, Yenişehir Karakolu’nu ziyaret ederek, polis memurlarıyla da bayramlaştı.
 
Şehir protokolü halkla bayramlaştı
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Belediye Halk Gazinosu’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma programına, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39.Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Atilla Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya da katıldı.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, bayramlaşma bitiminde, bayramlaşma programına katılanlarla sohbet etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet