Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Prime Mall'da Sertifika Töreni

İskenderun’un ilk ve tek Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Prime Mall İskenderun 4 aydır sürdürdüğü eğitimlerin 1. Dönem sertifika tören

Gündem   A+a-

Prime Mall İskenderun’dan Muhteşem Sertifika Töreni

İskenderun’un ilk ve tek Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Prime Mall İskenderun 4 aydır sürdürdüğü eğitimlerin 1. Dönem sertifika törenini başarıyla tamamladı.

3S Danışmanlık şirketi Eğitim Danışmanı Soner Selçuklu’nun Mayıs ayından bu yana gerçekleştirdiği eğitimlerde “Yönetim Becerileri, Satış Teknikleri, Müşteri İlişkileri ve Etkin Hizmet Sunumu” konularını içeren eğitimler verildi.

4 ay süren 1. Dönemin ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde eğitime katılan Alışveriş Merkezi çalışanları, temizlik ve güvenlik ekibine sertifikaları verildi. Ayrıca başarılı olup ilk 3e giren mağaza yöneticileri, Satış danışmanları, temizlik ve güvenlik ekibi plaket ve hediye çeki ile ödüllendirdi.

Alışveriş Merkezinin hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Alışveriş Merkezi Yönetimi bu eğitimlere 4’er aylık dönemler halinde devam edileceğini açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar