Skip Navigation Links

Sorumluluk O'nun Diğer Adı

Onlarca sorumluluğu sırtlamış yoluna devam eden Uğur Ateş’in yoğun temposundan şikayetçi olmadığı gözlenirken, yakın dostları eski sakin günleri

Gündem   A+a-

Onlarca sorumluluğu sırtlamış yoluna devam eden Uğur Ateş’in yoğun temposundan şikayetçi olmadığı gözlenirken, yakın dostları eski sakin günlerini özlediğini de söylüyorlar..

Sorumluluk O’nun Diğer Adı..

Hatay’ın saygın işadamlarından Uğur Ateş, birkaç yıl öncesine kadar sadece bölgede tanınıyordu.. Şimdilerde ise Türkiye çapında bir üne sahip..

Sorumluluk almaktan kaçınmayan, korkmadan taşın altına elini koyan, duruşuyla İskenderun’un ve körfezin çıkarları için mücadele eden Uğur Ateş’in birkaç yıldır kafasını kaşıyacak vakti yok.

Yakın dostlarının da bu durumdan şikayetçi oldukları Uğur Ateş, yoğun iş temposundan sıyrılmayı bir türlü başaramıyor..

Başarılı işadamının kucağında onlarca sorumluluk bulunuyor.. Bunlardan birkaç tanesi; ALP-ATEŞ Group Yönetim Kurulu Başkanlığı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Yönetim Kurulu Üyeliği ve daha bir çok görevi bulunan Uğur Ateş, bölgenin sorunlarını da devletin zirvesine taşıyarak önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet