Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi'nin İyi Yönetilmediği Ortada..

Uğur Feriz, AK Partili Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a yapılan saldırıyı kınadı

Gündem   A+a-


İskenderun Belediyesi’nin İyi Yönetilmediği Ortada..

Uğur Feriz, AK Partili Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'a yapılan saldırıyı kınadı

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamasında, Hiç kimsenin kentte huzuru bozamayacağını söyledi.

İskenderun şehir merkezinde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın otopark önünden geçtiği esnada uğradığı fiili saldırının ardından Emniyet Müdürlüğü ekiplerine suç duyurusunda bulundu.

Başkan Altan’ın uğradığı fiili saldırıyı yaptığı basın toplantısında kınayan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “İskenderun Belediyesinin yetkili olduğu bir sahada bir belediye başkanımıza bölgemizde uzun zamandır halkın sevgisini kazanmış Payas Belediye başkanı Bekir atlana yapılan saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Başkan Feriz açıklamasının devamında ise, “İskenderun belediyesince ruhsatlanan bir otopark işletmecisi tarafından bir fiili saldırıya bulunulmaya kalkışıldı. Biz İskenderun belediyesinin dikkatini çekmek istiyoruz. Belediye birilerine işletme ruhsatı verirken, halka açık herkesin faydalandığı bir noktada faaliyet gösteren bu işletmelerin herkese açık olduğu yerde bu fili saldırının yapılmasını kınıyoruz. Bu gün belediye başkanımızın başına gelen saldırılar yarın başka bir insanımızın da başına gelebilir. Biz İskenderun’da huzur mutluk ve refah için mücadele ediyoruz. İskenderun sahipsiz değil hiç kimseye burada mafyacılık yaptırmayız."dedi


İskenderun Belediyesi'nin İyi Yönetilmediği Ortada.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet