Skip Navigation Links

İskenderun'da Sonbahar Temizliği

Emniyet Müdürlüğü İskenderun dahil olmak üzere 3 ilçede 19 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gündem   A+a-

Emniyet Müdürlüğü İskenderun dahil olmak üzere 3 ilçede 19 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen “Sonbahar Temizliği” operasyonunda 25 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile mücadele ile ilgili suçlular başta olmak üzere hırsızlık, gasp ve çete üyesi olmak gibi değişik suçlardan kişilerin evlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ev aramaları yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Amirliği ekipleri, Özel Hareket ekiplerinden oluşan yaklaşık 200 polis memuru şafak operasyonunda görev aldı. Kentte çeşitli noktalarda eş zamanlı ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda suçu unsuru delilleri toplayan polis, organize suç örgütüyle ilgilisi olduğu belirlenen, evinde uyuşturucu madde bulunduran şüphelileri gözaltına aldı.

Tepe mahalleler ve kent merkezinin 19 farklı noktalarında yapılan operasyonda güvenlik güçleri başta uyuşturucu olmak üzere şüphelilere yönelik arama yaptı. Bir il, üç ilçede de yapılan operasyonda Emniyet ekipleri İskenderun’da 25 şüpheli gözaltına aldı.

Operasyon ile ilgili soruşturmanın ve çalışmaların ilçede devam ettiği bildirildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet