Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Keskin’den Spora Büyük Destek

Dörtyol Belediyesi geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemizden Üniversiteyi kazanan 400 öğrenciye yaptığı eğitim yardımının ardından önceki günde 19 Aralık

Gündem   A+a-

Başkan Keskin’den Spora Büyük Destek

Dörtyol Belediyesi geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemizden Üniversiteyi kazanan 400 öğrenciye yaptığı eğitim yardımının ardından önceki günde 19 Aralık Kapalı Spor Salonunda 150 öğrenciye eşofman takımı hediye etti.

19 Aralık Kapalı Spor Salonunda önceki gün yapılan törene Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eker, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi iştirak etti.

Dörtyol Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında üstüne düşen görevleri yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Dörtyol Belediye Spor Basketbol Altyapısında sportif faaliyetlerini yürüten sevgili yavrularımızı motive etmek, belediyemizin her türlü imkanı ile eğitime ve spora destek olduğunu göstermek adına bu gün burada toplanmış bulunuyoruz. Tek bir şey söylemek istiyorum, o da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. Burada aldığınız sportif eğitim ve yaptığınız antrenmanlar sonrasında belki ileride şampiyonluklar elde edemeyeceksiniz. Ama unutmayınız ki şampiyon olmak kadar kıymetli bir şeye sahip olacaksınız. O da spor terbiyesi almış sağlıklı bir vücuda sahip olmaktır. Hepinizi kutluyor, eğitim ve spor hayatınızda başarılı olmanızı temenni ediyorum” dedi.

Basketbol Antrenörü Hasibe Evrim Kara ve bir gurup öğrenci Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’e desteklerinden ötürü çiçek takdim ettikten sonra formalarını giyen öğrenciler bir de hatıra fotografı çektirdi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar