Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gül'den Başsavcıya Ziyaret

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar'ı makamında ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar'ı makamında ziyaret etti.

Tatar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kanunların verdiği yetkiyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Tatar, İskenderun’a son kararname ile atandığını belirterek,”Devlette devamlılık esastır. Yeni adli yıl’da geçtiğimiz günlerde başladı. Yeni adli yılın ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyorum. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Gül, ise yeni görevlerinde Tatar’a başarılar dileyerek,”yargı mensupları hukukun temel ilkeleri çerçevesinde çağdaş bir anlayışla görevlerini yerine getirmektedir. Yargı bağımsızlığı hukuk devletinin en önemli gereklerinden biridir. Herkesin birey ve yurttaş olmanın sorumluluğu ile hukuk devleti ilkesine işlerlik kazandırma çabalarına katkıda bulunacağına inanıyorum.”dedi.

Ziyarete Çelik-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Cihan Önal’da katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar