Skip Navigation Links

Güven, Maçı Değerlendirdi

İskenderunspor Teknik sorumlusu Can Güven cumartesi günü oynadıkları Hacettepe Maçının değerlendirmesini yaptı.

Spor   A+a-

İskenderunspor Teknik sorumlusu Can Güven cumartesi günü oynadıkları Hacettepe Maçının değerlendirmesini yaptı.
Basın mensuplarına alınan mağlubiyetin kötü bir iş kazası olduğunu belirten Güven, kentimizde herkes bizden çok büyük başarılar bekliyor. Ancak şu anda elimizde böyle bir malzeme yok. Elimizde bulunan malzemeden en iyisini ortaya çıkartmak için çalışıyoruz. Maçın İlk 25 dakikasında bulduğumuz iki pozisyonu gole çevirseydik maçın durumu böyle olmazdı ancak bizim yediğiz golden hemen sonra futbolcular ciddi anlamda sarsıldı. Hacettepe ile bizleri kıyaslamaya kalkarsak Hacettepe ve tüm takımlar bizden 15 gün öndeler. Biliyorsunuz ki yeni yönetim kurulu üyelerinin takıma sahip çıkması neni ile çok güzel bir yönetim oluştu. Ancak bu yönetimin oluşmasından sonra ise transfer sezonu sona erdi bizler gerekli girişimleri yapamadık.

Hazırlık kampına çok geç gittik buna rağmen elimizdeki imkânı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. İlk maçta galip gelmek ve taraftarlarımıza üç puanı hediye etmek istiyorduk olmadı. Benim antrenörlük hayatımda ilk maçında ilk kez mağlup oldum açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarının transferlerin nasıl yapıldığını ve kimlerin alındığının sorulması üzerine ise İskenderunspor Teknik Sorumlusu Can güven, şu anda elimizde transferin sadece ismi var. Altyapılardan aldığımız oyuncular var ve bu oyuncuların geleceği var ancak şu anda bizleri kurtaracak oyuncuları transfer edemedik. Maddi imkanımızın nasıl olduğunu herkes biliyor inşallah yönetim kurulumuzun takıma desteklemesi ile ara transferde daha iyi futbolcular alırız açıklamasını yaptı.

Ligde kalırız

Herkesin kendilerinden şampiyonluk beklediğin altını çizen Güven gerçektene bunu bende yapmayı çok isterim hayalimiz bu zaten ama bu imkânlarla bu şu anda mümkün değil. Takımla ilgili olmayanlar bile yorum yapıyor kimse takımın içindeki durumu ve yaşananları görmüyor bizler takımı en iyi duruma getirmek için çalışıyoruz yönetimin de destekleriyle daha iyi bir takım hazırlayacağız açıklamasını yaptı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet