Skip Navigation Links

Recep Atakaş Kirve Oldu

Yelken kulübünde düzenlenen sünnet düğününe siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu.

Gündem   A+a-

İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten’in oğulları Mehmet Aral ve Kenan, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir tören ile erkekliğe ilk adımı attılar..

Şehzadelerin ilk mutluluğu..

İskenderun Genç iş adamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten’in oğulları Mehmet Aral ve Kenan, şehzadelere yakışır bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attılar.

Yelken kulübünde düzenlenen sünnet düğününe siyaset ve iş dünyasından yoğun katılım oldu. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da yaşanan ve 25 askerimizin şehit düştüğü vahim olay dolayısıyla düğüne katılamadı.

Antakya Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde salona giren Gökhan – Elçin Gökten ve oğulları Mehmet Aral ile Kenan, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Mehmet Aral ve Kenan Gökten’in kirveliğini, iş adamı Recep Atakaş yaptı.

Ünlü sanatçı Linet’in muhteşem güzellikte bir konser verdiği sünnet düğününe katılanlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek stres attılar.

Düğün pastası kesilirken gerçekleştirilen havai fişek gösterisi, renkli görüntülere sahne oldu.

2012 yılının en görkemli sünnet düğünü olarak nitelendirilen törende, Gökhan-Elçin Gökten çifti tüm misafirlerle yakından ilgilendiler.

Mehmet Aral ve Kenan Gökten’in sünnet düğününe İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve eşi, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş, İskenderun Belediye Başkan vekili Birsel Aktaş ve eşi, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve eşi, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve eşi, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, iş adamları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet