Skip Navigation Links

Milletvekili Hasan Akgöl Hesob’u Ziyaret Etti

Hatay Milletvekili Hasan AKGÖL Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gündem   A+a-

 

Hatay Milletvekili Hasan Akgöl Hesob’ U Ziyaret Etti

Hatay Milletvekili Hasan AKGÖL Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hasan AKGÖL, “Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ’ ü ziyaret etmekten çok mutluluk duymaktayız. HESOB’ u Ziyaret sebebi, Hatay için bir çok oyunlar oynanmakta, Sanayicisi, Esnafı ve Halkı zarar görmektedir.Hatay’ ın en büyük dostu yine Hatay’ dır.Yüzyıllardır aynı yerde yaşayan Hrıstiyanı, Sünnisi,Yahudisi, Ermenisi, Alevisi olarak aynı topraklarda birlik, beraberlik ve Kardeşçe yaşamaktadır.Suriye Politikası yanlıştır.

Buna rağmen Hatay halkı beklenin üstüne Büyük bir sağduyu örneği vermiştir; ve de vermeye devam edecektir. Bir şey göz ardı edildi.Esnaf ve Sanatkarların ve Sanayicimizin sıkıntısı had safhaya ulaşmıştır.İnsanlar Hatay’ a gelmemeye başladı.Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olarak bu olumsuzlukların giderilmesi için, Dost ülkemiz Suriye ile, (akrabalık ilişkimiz olan) bu problemin çözülmesi hususunda Birlik, Beraberlik ve Sağduyu devam etmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını, İyi ilişkilerin en kısa zamanda dönmesini temennisinde bulunarak; Hatay Halkı dolduruşa Gelmez; Kişiler gider ama Halk yerinde Kalır ve Hiçbir güç bunun önüne geçemez.” dedi

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sayın A.Kadir TEKSÖZ’ de Hatay Milletvekili Sayın Hasan AKGÖL’ ün bu nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ve teşekkür ettiğini, Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını dinlediği ve elinden geleni yapacağı için Esnaf ve Sanatkarlar adına Teşekkür etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet