Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSKELEDE İLK TEST KAZIK BORU ÇAKIMI YAPILDI

Halkımızı denizle buluşturacak olan iskelede, ön hazırlık çalışmasının ardından, ilk test kazık boru çakımı yapıldı.

Kültür Sanat   A+a-

Çalışmayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de izledi.

İskele için yapılan çalışmayla ilgili, iskele kontrol mühendisinin verdiği teknik bilgiye göre, ön hazırlık aşamasında ekskavatör yardımıyla sahil kenarı düzeltilme çalışması yapılarak, kazık çakımına hazır hale getirildi.

Ön hazırlık çalışmasının tamamlanmasının ardından, şahmerdan yardımıyla, 32 inçlik iki adet test kazık boru çakımı gerçekleştirildi.

150 metre uzunlukta 15 metre genişlikte yapılacak olan iskele ile ilgili yaptığı konuşmasında, halkımızın denizle buluşacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkımız iskelede balık tutacak, tur motorları yanaşabilecek. İskele, su projemiz, drenaj kanalları, çöp fabrikası kadar, deniz kenti için çok önemlidir. İskelenin sevinci ve heyecanı içindeyiz. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

 

3. TEST KAZIK BORUNUN ÇAKIMI YAPILDI BELEDİYE

BAŞKANI DR. YUSUF H. CİVELEK DE ÇALIŞMAYI İZLEDİ


 

Atatürk Anıtı’nın arkasında yapımına başlanan iskelede, üçüncü test kazık borunun çakımı yapıldı.

Şahmerdan yardımıyla yapılan çalışmayı Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kamil Turan ile birlikte izledi.

Halkımızı denizle buluşturacak olan iskelede, ön hazırlık çalışmasının ardından başlayan test kazık boru çakımında, üçüncü test kazık borunun çakımı yapıldı.

İskelenin halkımızı denizle yakınlaştıracağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmayı heyecanla izledi.

Veriler ışığında diğer borular da hazırlanarak, iskelenin yapım çalışması hızla devam edecek.

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş