Skip Navigation Links

Motosiklet Sürücüleri Dikkat!!!

Evrakları eksik olan motosiklet sürücülerine ceza yağıyor.

Gündem   A+a-

Evrakları eksik olan motosiklet sürücülerine ceza yağıyor.
İskenderun İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı İlçe Trafik büro amirliği ekipleri kentimizin çeşitli yerlerinde yaptıkları uygulamalarında motosiklet sürücüsüne evrak eksikliği nedeniyle birçok motosiklet sürücüsüne ceza kestiler.
Günün değişik saatlerinde ve kentin değişik noktalarında trafikte seyir halinde bulunan evrak eksikliği ve trafik şartlarına uygun olmayan motosikletler üzerine de yaptıkları uygulamada birçok motosiklet sürücüsü ve motosiklet sahibine cezai işlem uygulandı. Yapılan uygulamalarda savcılığa 650 Tl, Araç sahibine 290 Tl, ehliyetsiz aracı kullanana 160 Tl, dur ikazına uymayan ve kaçmaya çalışanlar 140 Tl, kasksız araç kullananlara ise 66 Tl para cezası uygulandı.
 
 
 
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada “Bizler kurallara uyulmasını istiyoruz. Çünkü kurallar toplumsal yaşamın en önemli unsurudur. Kurallara uyulduğu taktirde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini daha rahat koruyabiliriz. Unutulmamalıdır ki bizler vatandaşlarımıza caza keserek onların ekonomilerine zarar vermek değildir. Bizler halkımızın daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla bu tür uygulamalara yöneliyoruz. Motosiklet sürücülerimiz eksik evrak ve kasksız trafiğe çıkmasınlar her şey kendi can ve mal güvenlikleri içindir” dediler. Ayrıca bu tür uygulamaların her gün aralıksız bir şekilde kentimizin çeşitli bölgelerinde yapılacağı da belirtildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet