Skip Navigation Links

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR 1 HATAYSPOR 2

Hatay'ı İkinci ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor, İskenderun 5 Temmuz Stadında özel karşılaşma yaptılar. Müsabakada kon

Spor   A+a-

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR 1 HATAYSPOR 2

 Hatay’ı İkinci ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor, İskenderun 5 Temmuz Stadında özel karşılaşma yaptılar. Müsabakada konuk takım Hatayspor’un üstünlüğü ile sona erdi. (1-2)

İskenderun Demiarçelikspor ve Hatayspor yöneticileri ile İskenderunspor 1967 takımın yöneticileri sporcuları ve taraftarlarını buluşturan özel maç, 5 Temmuz stadında akşam 17.30 oynandı. Her iki takımın yöneticileri sporcuları birbirlerini tanıyanların kaynaştığı, selamlaştığı karşılaşmada her iki takımın taraftarları da takımlarını destekledi.

İkinci ligin yeni takımı Bordo Beyazlı Hatayspor ile İskenderun Demirçelikspor yaptıkları yeni transferleri sahaya sürerek izleme imkanı buldular.

Eray Özdemir, Ahmet Ceylan ve Adnan Köylü hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk golü konuk takımdan geldi.

20. dakikada yaşanan karambolda son olarak topa sahip olan Ömer Bozan, plase bir vuruşla topu İDÇspor’un ağlarına gönderdi; 0-1.

Kırmızı-lacivertli ev sahibi takım, on iki dakika sonra beraberliğe penaltıyla yakaladı.

32. dakikada Mert’in ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle orta hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mustafa, kaleci Ömer ile topu ayrı köşelere gönderdi;1-1.

İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıya her iki takım da ikinci on birleriyle çıktı. Takıma yeni katılan oyuncular, kendilerini göstermek için sahada kıyasıya mücadele etti.

İkinci yarıya gol atmak için rakip kaleye yüklenen İDÇspor, golü beklerken, bir anda 2-1 mağlup duruma düştü.

65. dakikada ani gelişen Hatayspor atağında soldan yapılan ortaya Fatih, mükemmel yükseldi ve sert kafa vuruşuyla topu ağlarla buluştu; 1-2.

Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası başka gol getirmedi ve konuk ekip Hatayspor, özel maçta sahadan 2-1 ayrılmasını bildi.

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR 1 HATAYSPOR 2 foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet