Skip Navigation Links

8. Gün Gazetesi 5 yaşında..

5. yaşını kutlayan 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar'a tebrik mesajı gönderen Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun K

Medya   A+a-

5. yaşını kutlayan 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’a tebrik mesajı gönderen Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz.

8. Gün Gazetesi 5 yaşında..
Bir maraton gazetecilik, hem de uzun soluklu, mezarda kara toprakla kucaklaşınca biten..
Yorucu ama zevkli bir maratona 23 Şubat 2005 yılında başlayan 8. Gün Gazetesi ve internette www.8gunhaber.com, bölge yararına yaptığı habercilikle her zaman beğenildi.
Dürüst, ilkeli ve tarafsız habercilik ilkelerinden kesinlikle taviz vermeden ilerleyen 8. Gün Gazetesi, Gökhan Gökpınar kaptanlığında yoluna devam ediyor.
Bölge ekonomisindeki gelişmeleri takip ederken, İskenderun ekonomisini komşu ilçe ekonomilerindeki gelişmeler ışığında bir bütün olarak değerlendiren 8. Gün, yıllar öncesinden bölgede oluşacak büyümenin duyurusunu yaparak gündemi belirlemişti.
Bölgedeki tüm gelişmeleri tüm çıplaklığıyla kamuoyuyla paylaşan 8. Gün Gazetesi, kısa sürede marka gazeteler arasında yer almayı da başardı.
8. Gün Gazetesi, yayın hayatının ilk günlerinden bu yana tüm emek verenlerine ve bölge halkına teşekkürü bir borç biliyor.

 

Cerrahoğlu’ndan duygulandıran sürpriz
Gazeteniz 8. Gün’ün 5. yaşını kutlaması nedeniyle Eşi Eda Cerrahoğlu ile birlikte ziyaret eden Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve İskenderun Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Muhsin Cerrahoğlu, gazetenin geldiği noktada bölge halkının sesi olduğunu ifade ederek, dürüst, ilkeli ve tarafsız yayıncılık yaşamımızın sürmesi dileğinde bulundu.
Dernek Başkanı Muhsin Cerrahoğlu’nun eşi Eda Cerrahoğlu, yaptığı sürprizle 8. Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı duygulandırdı.
‘8’ şeklinde yaptığı pastaları Gökhan Gökpınar’a ikram eden Eda Cerrahoğlu, gazetemize uzun yıllar başarılı bir yaşam dileklerinde bulundu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet