Skip Navigation Links

Biz.tr 1 Yaşında

28 OCAK 2009'da kurulan www.iskenderun.biz.tr İskenderun'un internet televizyonu kuruluşunun birinci yıl dönümünü gazeteciler cemiyetinde düzenlediği

Medya   A+a-

28 OCAK 2009’da kurulan www.iskenderun.biz.tr İskenderun’un internet televizyonu kuruluşunun birinci yıl dönümünü gazeteciler cemiyetinde düzenlediği kokteylle kutladı.

11.imageshack.us/img11/7145/bztrb1.jpg" />
İskenderun’da bir yıl önce kurularak yayın hayatına başlayan www.iskenderun.biz.tr 1. yaş gününü İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen kokteyl ile kutladı. Kokteyle, İskenderun Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Belediye Başkan Vekili Cemil Ugutmen, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, AK Parti ilçe Başkanı Musa Kurşun, CHP ilçe Başkanı Nihat Karpuz, MHP ilçe Başkanı İbrahim Gül, HEPAR ilçe Başkanı Melih Erozan, TDH ilçe Başkanı Mustafa Kaleli, Belediye Meclis üyeleri Atakaş Şirketler Gurubu Basın Halkla ilişkiler Müdürü Çetin Mutluay, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldılar.

Yoğun katılımın olduğu kokteylde pasta kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan MKÜ Rektörü Canda, “Basın toplumun öğretmenidir” diyerek basının önemine vurgu yaptı. İskenderun Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Mehmet Öz ise basınla sürekli birlikte çalıştıklarını ifade ederek, “Biz her zaman basına destek veriyoruz, basın da her zaman bize destek veriyor. İskenderun.biz.tr’yi kurulduğu günden bu yana yakından takip ediyorum ve çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Basının doğru haber yapmasının önemine değinen Belediye Başkan Vekili Cemil Ugutmen de, “Basının yaşanan olayları, doğruları, yanlışları kamuoyuna aktarması büyük önem taşıyor. Ancak bu aktarımı doğru bir şekilde yaparsa önemli olur. Kamuoyunun bilgilenmesi, kentte, ülkede, dünyada olup bitenleri öğrenmesi açısından basın çok önemli” dedi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise İskenderun’da çok güçlü gazetecilerin olduğuna dikkat çekerek” İskenderun Basını her geçen gün güçleniyor. İskenderun.Biz.Tr bunlardan biri. Ahmet Seher ve ekibini kutluyorum” dedi. Son olarak söz alan www.iskenderun.biz.trr Genel Koordinatörü Ahmet Seher, “Yıllardır basın camiasının içindeyim. Bu yola bir yıl önce çıktık ve kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. İskenderun’da olup bitenleri, doğru bir şekilde halka ulaştırmaya çalışıyoruz. Çekirdek ekip olarak, Berk Dingil, Burhan Özver ve ben üç kişiyiz. Ancak sevgili abim Mürsel Seher, Ersin Kaan Alkan ve Mine Özcan başta olmak üzere tüm meslektaşlarıma desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, protokol üyeleri ve biz.tr çalışanları tarafından 1. yaş gününü pastası kesildi.

Rektör Canda’nın Biz’e yakın ilgisi. Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda www.iskenderun.biz.tr genel koordinatörü Ahmet Seher’e 1. kuruluş yıl dönümü nedeniyle şilt ve çiçek taktim etti. Basın’ın gücünü hissettiklerini ve saygı duyduklarını belirten Canda bu konuda kaliteli yayın yapmakta olan www.iskenderun.biz.tr ekibine teşekkür etti.


TEŞEKKÜRLER İSKENDERUN

 

Sitemizin 1. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında bizleri yalnız bırakmayarak kutlama programımıza katılan Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Belediye Başkan Vekili Cemil Ugutmen, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Şerefettin Canda, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel AK Parti ilçe Başkanı Musa Kurşun CHP ilçe Başkanı Nihat Karpuz MHP ilçe Başkanı İbrahim Gül HEPAR ilçe Başkanı Melih Erozan TDH ilçe Başkanı Mustafa Kaleli, Belediye Meclis üyeleri Garip Şandır, Uğur Fırat,Sabahattin Uygun, Mustafa Özen, Atakaş Şirketler Gurubu Basın Halkla ilişkiler Müdürü Çetin Mutluay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’ MARDER Başkanı Salih Bayar’ TEKTEN İnşaat sahibi Ali Tekten’ Hasan Baba Restorantın sahibi Reşit Tekerek’ Petek Cafe Sahibi Osman Alpagül’ Şalen Bar sahi Mehmet Özen’e Çelik İş Sendikası
Muhasibi Abidin Görgen’ Seyfi Dingil’ meslektaşlarımız Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan Sadullah Aslan, Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz, Halit Tunç, Veysel Cıncık, Yılmaz Akpınar, Neşet Alkan,Mehmet Ergündüz, Selami Ergüven, Diyap Atar, Mustafa Gönüleri, Devrim Yıldız, Cuma Keseroğlu, Helga Terbiyeli, Semir Yazıcı, Ömer Soylu, Ersan Çalışkan, Yaşar Güllü ,Kertin Tabaş, Marta Bakirci, Kamuran İnan, Fatma Tekeli, telefonla bizleri arayarak tebrik eden İbrahim Erdamadar, Nihat Durmuş, Adnan Tink, Erdal Yılmaz Bahri Polat ve Akın Bodura, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti çalışanlarına, ve ismini sayamadığımız tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet