Skip Navigation Links

TEŞEKKÜRLER

İskenderun Körfezi'nin güçlü yayın organı 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com haber portalı yeni bir yaşa daha girmenin mutluluğunu yaşı

Medya   A+a-

 
TEŞEKKÜRLER
İskenderun Körfezi’nin güçlü yayın organı 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com haber portalı yeni bir yaşa daha girmenin mutluluğunu yaşıyor.
23 Şubat 2005 tarihinde Gökhan Gökpınar’ın kurduğu 8. Gün Gazetesi, bölgede yayıncılığa yeni bir soluk getirerek önemli bir misyon üstlendi.
Denge unsuru olarak da önemli bir misyonu yerine getiren 8. Gün Gazetesi, yayıncılık yaşamı boyunca sadece ve sadece doğrudan yana oldu ve bölgenin hassasiyetlerine dikkat çekti.
Ekonomideki gelişmeleri yakından izleyen 8. Gün, İskenderun Körfezi’nde yaşanan ekonomik büyüme ve yatırımlara da yıllar öncesinden dikkat çekerek önemli bir hizmeti yerine getirmişti.
Gökhan Gökpınar’ın Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü olduğu 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com, en kısa sürede en doğru ve tarafsız haberleri okuyucularına ulaştırmayı taahhüt ediyor..
 
İskenderun Körfezi’nin tamamında yayın hayatını sürdüren 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber, yoğun bir kutlama mesajı trafiği yaşarken, Şehit Pamir Caddesi Gür Pasajı 1. kat adresindeki yönetim merkezi çiçek bahçesine döndü.
8. Gün’ün Sahibi Gökhan Gökpınar, kutlama mesajı, çiçek gönderen ve gerekse de telefonla arayan tüm sevenlerine teşekkür etti.
 
 
 
 
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su;
23.02.2005 tarihinde yayın hayatına başlayarak İlçemizde ki sosyal, kültürel ve ekonomik alanda birçok gelişmenin kamuoyuna duyurulmasında etkin bir işleve sahip olan gazetenizin kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlar, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını şahsınızda tebrik eder, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
 
 
 
 
 
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ;
Sayın 8.Gün Gazetesi Sahibi / Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gökhan GÖKPINAR, değerli gazete çalışanları: 23.02.2005 tarihinde İskenderun medyasına katılan haftalık gazetenizle, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğru habercilik, hukuk ilkeleri ve özel hayata saygı ilkelerinden ödün vermeden basın yayın hizmetlerinizi devam ettireceğinize olan inancımı belirterek, gazetenizin başarılarını katlayarak daha nice yıllar yayın hayatına devam etmesini temenni ediyor, gazetenize emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, Şahsım ve İskenderun İlçe Emniyet Teşkilatı personeli adına 7. Kuruluş yıl dönümüzü yürekten kutluyorum.
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek;
Gazetenizin kuruluşunun 7. yıldönümünde sizi ve emeği geçen çalışma arkadaşlarınızı kutlar, bundan sonra ki yayın yaşamınızda başarılar dilerim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz;
Bölgemizin güçlü yayın organı 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com’un yeni bir yaşı kutladığını mutlulukla öğrenmiş bulunuyorum.
Yıllardır keyifle takip ettiğim, güvenilir, dürüst ve sadece doğruları kaleme alan 8. Gün Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum.
Sevgili kardeşim Gökhan Gökpınar’ın şahsında tüm çalışanlarına başarılı ve uzun yayın yaşamı diliyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu;
 
Kentimizde 23.02.2005 günü haftalık olarak yayım hayatına başlayan 8. Gün Gazetesi kuruluşunun 7. yıldönümünü kutlamaktadır. Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpinar başta olmak üzere gazetede emeği geçen tüm çalışanları kutlar, yayım hayatında başarılarının devamını dileriz.
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet