Skip Navigation Links

Pazarcı esnafının günahı ne?

Tam kapanma döneminde Antakya’nın muhtelif bölgelerinde mantar gibi türeyen mini Pazar türü yapılanmalar son dönemde giderek artıyor.

 Pazarcı esnafının günahı ne?

Gündem   A+a-

Duruma isyan eden vatandaşlar pazarları kapattılar, ancak bu tür yerlere neden izin veriyorlar. Pazarcıların günahı ne? şeklinde sitemlerde bulunuyor. Gözle görülür bir denetimin olmadığı Antakya’da marketler özellikle kapanma saatine yakın tıklım tıklım oluyor. Marketlerde kasa sıraları kapılara kadar dayanıyor. Market dışında da insanlar sanki yasak yokmuş gibi normal hayatlarına devam ediyor.
PAZARCILAR YOKLUKTAN KIVRANIRKEN, FIRSATÇILAR KAR ÜSTÜNE KAR YAPIYOR
Pazarcı esnafı hallere ürünlerini sokamadığı için dağa taşa ürünlerini döküp, maddi imkansızlıklar içinde kıvranırken, bu tür fırsatçı esnaflar da denetimsizlikten dolayı 1 TL olan patatesi 2,5 liradan fahiş fiyatlarla vatandaşa dayatıyor. Marketlerin de kapalı olduğu Pazar günlerinde ise acil ihtiyacı olan vatandaş, bu tür fırsatçılık yapan yerlerden alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Vatandaşlar, pazarcı esnafın durumunun da göz önüne alınarak konuya etkili bir çözüm getirilmesini istiyor. En azından kontrollü şekilde pazarların açılmasını isteyen vatandaşlar, bu tür fırsatçıların da denetlenerek yasaklanmasını istiyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet