Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bıçak Sırtı'nda Ergenekon var

Ersoy Dede yönetimindeki Bıçak Sırtı bu akşam, Ülke TV'de 'Ergenekon Soruşturması'nı tüm boyutlarıyla ve yaşanan yeni gelişmelerle tartışıyor.

Medya   A+a-

12 Haziran 2007 tarihinde Ümraniye'de bir gecekonduda 27 el bombası bulunmasıyla başlayıp zamanla genişleyen “Ergenekon Soruşturması” bu akşam Ersoy Dede’nin yönetimindeki Bıçak Sırtı programında tartışılıyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 150'den fazla şüpheli hakkında; silahlı terör örgütü kurmaktan halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrike kadar birçok suçlama var. Bu suçlardan açılan kamu davasında yaşanan son gelişmeler gazeteciler, siyasetçiler ve uzman konukların katılımıyla masaya yatırılacak.
 
Ergenekon operasyonlarının söz konusu dalgalardan sonra ortaya çıkan sonuçları nelerdir? Ergenekon darbe yapmak isteyen bir örgütün eylemci gücü mü? Birbirinden farklı insanların aynı yapı içinde olmaları nasıl açıklanabilir? Ergenekon’da siyasi ve uluslararası bir boyut söz konusu olabilir mi? Gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılanlar neyle suçlanıyorlardı, neden bırakıldılar, tutuksuz mu yargılanacaklar, yoksa yargı önüne çıkarılmayacaklar mı?

Bıçak Sırtı, Ülke TV’de Ergenekon Soruşturması’na ilişkin sorulara Taraf Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Ergenekon Davası İzleme Grubu sözcüsü Hakan Tahmaz ve MHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı Naci Memiş ile birlikte cevap arıyor.
 
Ersoy Dede’nin sunduğu ‘Bıçak Sırtı’ her Perşembe 21.00’de Ülke TV’de.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar