Skip Navigation Links

Mustafa Gönüleri Kent'i İçin Çalışacak

Uzun yıllardır İskenderun basınında görev yapan ve uzun süredir de Vatan Gazetensin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Mustafa Gönüleri KENT adı altında

Medya   A+a-

Mustafa Gönüleri Kent’i İçin Çalışacak
Uzun yıllardır İskenderun basınında görev yapan ve uzun süredir de Vatan Gazetensin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Mustafa Gönüleri KENT adı altında haftalık yayın yapan gazetenin başına geçti.
Bir süredir alt yapı çalışmalarına devam eden Gönüleri, 4 Nisan tarihi itibariyle Vatan Gazetesinden ayrılarak KENT Gazetesinin yönetimini eline aldı. Birbirinden çarpıcı haber ve İskenderun kamuoyunun büyük ilgisini çeken kendine has yorumlarıyla adından sözettiren Mustafa Gönüleri, aynı başarıyı bundan böyle kendi gazetesinde devam ettirecek.
Usta gazeteci Mustafa Gönüleri, artık kendi gazetesini çıkarmanın zamanının geldiğini belirterek, “ Yıllardır bu mesleğin içinde yoğruldum. İskenderun halkına en doğru haberleri vermek ve gerek ülke gerekse Kent gündemini analiz ederek yalın bir dille yorumlamak suretiyle bu mesleği yapıyordum. Bundan böyle kendi gazetemde yine aynı çizgide, aynı mücadeleyi vermeye karar verdim. Çizgimden ve toplumsal olaylara objektif duyarlılığımdan en küçük bir değişiklik olmayacak. Umarım bundan sonrada İskenderun halkına en iyisini en doğrusunu vereceğim” şeklinde konuştu.
Bizler de usta yorumcu Mustafa Gönüleri’ye yeni gazetesinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet