Skip Navigation Links

Cinel; 164 Yıldır Dimdik Ayaktayız!

Polis Haftası Dolayısıyla, Emniyet Mensupları Kaymakam Cengiz Horozoğlu'nu Ziyaret Etti.

Gündem   A+a-

Polis Haftası Dolayısıyla, Emniyet Mensupları Kaymakam Cengiz Horozoğlu’nu Ziyaret Etti…
Türk Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü dolayısıyla, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve Emniyet Amirleri, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel; “Emniyet Teşkilatımızın 164. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kaymakamımız Sayın Cengiz Horozoğlu’nu ziyarete geldik. 164 yıldır dimdik ayaktayız. Ayakta durmaya da devam edeceğiz. Giderek gelişiyoruz, kendimizi ispat ediyoruz. Elimizden geldiğince başarılı çalışmalar yaparak halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
Cinel’in ardından konuşma yapan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ise ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 164. yıl dönümünü kutlamaktayız. Devlet organlarının içindeki en önemli kuruluşlardan birisi de emniyet teşkilatlarımızdır. Vatandaşların emniyet, huzur ve güvenliğini sağlamak görevi de bu kuruma verilmiştir. Emniyet teşkilatı, görevini 7 gün 24 saat boyunca sürdürmektedir. Bunu 29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde de görmekteyiz. 29 Mart’ta gerçekleşen seçim, Emniyet Teşkilatlarımız sayesinde çok demokratik bir seçim oldu. Siyasiler yaptıkları faaliyetleri rahatlıkla yapabildiler. O yüzden Emniyet Teşkilatları bizler için çok önemlidir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu tarafından İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’e, Emniyet Müdür Yardımcısı Fuat Panavur’a, Emniyet Amirleri Selçuk Çolak ve Erdal Ağrılı’ya ve Polis Memurları Çağatay Ali Gürbüz ve Nihat Yavuz’a çalışmalarından ötürü takdirname verildi.
Emniyet Teşkilatımız Türk Halkının Gönlünde Yer Etmiştir
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164’üncü yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Emniyet Teşkilatının yaptığı çalışmalar ve başarılarıyla Türk halkının takdirini kazanmış olduğunu ifade eden Milletvekili Yazar, mesajında; “Ülkemizde vatandaşın huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164’üncü yıldönümü kutlarım. Emniyet Teşkilatımız suç ve suçlu ile girmiş olduğu zorlu mücadelelerde göstermiş olduğu üstün gayret ve tutarlı çalışmalarıyla, Türk halkının gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır.
Emniyetin her mensubu, Atatürk Cumhuriyeti’ni ve Türk halkını koruma görevini, her türlü hareket ve tehditten korkmadan, birçok olayda canını tehlikeye atarak göstermiştir. Polisimiz, görev bilinci ve sorumluluk anlayışı ile suçla mücadeleden çekinmemekte, geri adım atmamaktadır. Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle bir kez daha anıyor, tüm Emniyet Teşkilatımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Türk Polisi, Onurlu Görevini Yerine Getirirken Canını Bile Esirgememektedir
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Gökhan Durgun da yazılı bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164’üncü yıldönümünü kutladı. Milletvekili Durgun mesajında; “164 yıl önce kurulup bugüne kadar memleketimizin huzurunu sağlayan ve vatandaşlarımızın canını, malını, namusunu koruyan Fedakâr Türk Polisi, onurlu görevini yerine getirirken canını bile esirgememektedir. En içten duygularla Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarının kuruluş yıldönümünü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Polis Demokratik Düzenin Kararlı Koruyucusudur
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 164’üncü yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj da Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili İzzettin Yılmaz tarafından yayınlandı. Milletvekili Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin huzur ve güveni için yaz kış demeden 24 saat görevlerinin başında olan polis teşkilatının çalışmalarında başarılar dilerim. Bu kutsal görevlerindeki özverilerinden dolayı yüce milletimiz adına şükranlarımı sunarım. Ulu Önder Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin mirası olan yurdumuzun emniyeti olan polisimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesileyle Polis Teşkilatının 10 Nisan Polis Gününü kutlarım. Unutulmamalıdır ki polis demokratik düzenin kararlı koruyucusudur.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet