Skip Navigation Links

Beyaz Eşya Devi Electrolux İskenderun'da Açıldı

Yüz yılı aşkın süredir beyaz eşya üretimi yapan İsveç markası Electrolux'ün İskenderun bayisi hizmete açıldı.

Yerel   A+a-

Electrolux%20A%C3%87ILI%C5%9E%20B1.JPG" />
Beyaz Eşya Devi Electrolux İskenderun’da Açıldı
Yüz yılı aşkın süredir beyaz eşya üretimi yapan İsveç markası Electrolux’ün İskenderun bayisi hizmete açıldı.
Mağazada Elektrolux beyaz eşya ürünlerin yanı sıra, Sunny televizyonlar, şofben ve küçük ev aletleri de bulunuyor.
Kurtuluş Mahallesi’nde görkemli bir törenle açılan Electrolux İskenderun Bayii’nin açılışına İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Sefa Boran, Mehmet Emin Dönmezer, AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Uygun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesinde haber ekimize açıklamalarda bulunan Electrolux İskenderun Bayiiliği Sahibi Abdulkerim Köroğlu: “Şu anda İskenderun’da yatırım amaçlı yapılacak bir yatırım değil ama umutluyuz. İnişli çıkışlı bir sektör ama bunlar düzelecektir. Dünyanın her tarafında Electrolux olarak kendini kanıtlamış bir markayız. Dünyada ilk beyaz eşyayı üreten firmadır Electrolux. Amacımız: tüketiciye sağlam bir ürün vermek, sattığımız malın arkasında durmak, tüketiciyi bilinçlendirmek, bu markayı İskenderun’a getirmemizin amacı da bu. En alt tabakadaki insanlardan, en üst tabakadaki insanlara kadar herkesin yararlanmasını sağlamak” dedi.
Daha sonra açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Boran; “Bu güzide yerin açılışını sağlayan Abdulkerim beye, kent ekonominse sağladığı katkılardan dolay başkanım adına teşekkür ediyorum ve başarılarının devamınım diliyorum” dedi. Electrolux İskenderun Bayii’nin açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Boran, AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Uygun ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül kesti.
Açılış kurdelesinin kesiminden sonra davetliler mağazayı gezerek beyaz eşyalar hakkında bilgi aldırlar.
 


Electrolux Açılış 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet