Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başbakan Erdoğan Nilüfer'e Kalacak Mı?

Türkiye starları arasında yer alan Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçılarından Nilüfer'in 6 Şubat'ta vereceği konser öncesi Hatay'a gelecek olan Başbak

Magazin   A+a-

Beti Organizasyonun katkıları ile Antakya Otoman Palace Otelde konser verecek olan Türk Pop Müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, 6 Şubat günü sevenleri ile buluşacak. Hatay’a ilk kez gelecek olan Nilüfer, yeni çıkardığı “Zalim” adlı single’ı da ilk kez canlı olarak Hataylılarla seslendirecek.
Türkiye starları arasında yer alan Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçılarından Nilüfer’in 6 Şubat’ta vereceği konser öncesi Hatay’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da konsere davet edilecek.
Beti Organizasyon sahibi Tevhide Çirkin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde Nilüfer Konser ile ilgili bilgiler verdi. Bu tür büyük konserleri İskenderun’da da gerçekleştirmek istediğinin altını çizen Tevhide Çirkin; “Bu tür organizasyonları İskenderun’da gerçekleştirmek öncelikli hedeflerim arasındadır. Fakat İskenderun’da yer olanağı olmadığı için bu konseri Antakya’da gerçekleştiriyoruz. İskenderun’da 5 yıldızlı otel gibi birçok eksiklik var. Ayrıca konserden bir gün önce Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Hatay’da olacağı ve konserin yapılacağı otelde konaklayacağını öğrendik. Kendisine sanatçımız ile birlikte gidip bu konserimize katılması için talep götüreceğiz, umarım konser gecesi bizi onurlandırır” dedi.
“Zalim” adlı albümünün tanıtımını ilk kez Hatay’da yapacak olan Nilfür’in Hatay’ı ve özellikle İskenderun’u çok merak etiğini ve buraları tanıtmak istediğini de belirten Çirkin, yıllardan beri yapmış olduğu organizasyonluk alanına bir farklılık yaratmak istediği için konser organizasyonluğuna soyunduğunu söyledi.
Bu konser organizasyonuna Nilüfer’i Hatay’a getirerek büyük bir çıkış yakalayan Çirkin, Türkiye’nin önde gelen starları Hataylılarla buluşturmaya devam edeceğini, önümüzdeki aylarda da Türkiye’nin yine büyük starlarından Sezen Aksu’yu da Hataylılarla buluşturmak için gerekli girişimlere başladığını kaydetti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş