Skip Navigation Links

Enbe Orkestrası Prime Mall'da Konser Verecek

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi; 2011 yılını muhteşem bir yılbaşı partisi ile uğurlamaya hazırlanıyor.

Magazin   A+a-

 
 
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi; 2011 yılını muhteşem bir yılbaşı partisi ile uğurlamaya hazırlanıyor. 23 Aralık gecesi düzenlenecek partide Behzat Gerçeker ile Enbe Orkestrası sahne alarak, yaklaşık iki saat sürecek olan unutulmaz bir konser verecek.
 
İskenderun’un alışveriş ve yaşam merkezi Prime Mall, 2011 yılını müşterileri ile eğlenerek ve coşkuyla uğurlamak üzere büyük bir yılbaşı partisi düzenliyor. Alışveriş merkezinin tüm Prime Card’lı müşterilerinin, dilerlerse yanlarında birer misafirleri ile birlikte ücretsiz olarak katılabilecekleri partide her detay titizlikle organize edildi. Prime Card Yılbaşı Partisi adı verilen mega organizasyon için, birinci yılını dolduran Prime Mall AVM hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı.
 
Prime Card Yılbaşı Partisi, 23 Aralık Cuma gecesi saat 22.30’da başlayacak ve 02.00’ye kadar sürecek. Bu geceye özel kurulacak olan ses ve ışık sistemleri ile, alışveriş merkezi dev bir klübe dönüşecek. Behzat Gerçeker yönetiminde Enbe Orkestrası saat 23.00’de sahne alarak, yaklaşık iki saat sürecek olan doyumsuz bir konser verecek. Ayrıca, sürpriz showlar geceye renk katacak. Müşteriler gönüllerince dans ederken, eğlence doruklarda yaşanacak. Prime Card Yılbaşı Partisi’nde yiyecek-içecekler de müşterilere ücretsiz sunulacak. Prime Mall İskenderun’un bu gece için bir sürprizi daha olacak. Alışveriş merkezinin tüm mağazaları gece boyunca açık kalarak, sadece bu geceye özel indirimler ve promosyonlar uygulayacak. Dileyen müşteriler için eğlence ve indirimli yılbaşı alışverişi keyfi birlikte yaşanacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet