Skip Navigation Links

Gürlek Ailesinin Mutlu Günü..

İskenderun'un tanınmış müteahhitlerinden ve CHP'nin önde gelen isimlerinden Edip Gürlek, kızı Fizyoterapist Duygu Gürlek'i evlendirmenin mutluluğunu y

Magazin   A+a-

 
Gürlek Ailesinin Mutlu Günü..
 
İskenderun’un tanınmış müteahhitlerinden ve CHP’nin önde gelen isimlerinden Edip Gürlek, kızı Fizyoterapist Duygu Gürlek’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Sevim-Edip Gürlek çiftinin kızları Duygu Gürlek’in düğün mutluluğu ve heyecanları görülmeğe değerdi.
Fizyoterapist Duygu Gürlek, bir ömür boyu mutluluğa yelken açtığı Ali Hekimliği Uzmanı Doktor. Zafer Tunç’la el ele girdiği İssos Otel Kır Düğünü alanında muhteşem bir dansla geceyi açtı. Tokat Zile’li Aile Hekimliği Uzmanı Doktor. Zafer Tunç’la güzel gelin Fizyoterapist Duygu Gürlek, yaşamlarını görev yaptıkları Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde sürdürecekler.
 
Yemekli olarak düzenlenen düğün töreninde masa aydınlatmaları etrafa hoş bir ambiyans kazandırırken, yapılan ilk dansın ardından hareketli müzikle coşku erken başladı.
İskenderun İssos Otel’de düzenlenen düğün töreni, siyaset ve iş dünyasının bir araya gelmesiyle şıklık ve zarafet yarışı havasındaydı.
CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar, CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, CHP İskenderun Belediye Meclis Üyeleri; Zeki Aytaş, Özer Çağşar, Kamil Turan, Ali Çıtanak, Mustafa Özen, Erdinç Çelebi gibi isimlerin katıldığı düğün töreni oldukça görkemliydi.
Siyaset ve işdünyasını bir araya getiren düğün töreni, Gürlek ailesinde duygulu anlara neden olan kına merasimi ve ardından vur patlasın çal oynasın hareketli müzikle devam etti.
Şıklık ve zarafette birbirleriyle yarışan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar kah masada derin sohbetlere daldılar, kah sahnede eğlenerek muhteşem düğün töreninin tadını çıkardılar.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet