Skip Navigation Links

Sonsuza Kadar 'Evet!'

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, güzeller güzeli gelin Derya Çiçek (Kirmit) ile yakışıklı damat Mehmet Kirmit'e sordu ve yanıt çok açık

Magazin   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, güzeller güzeli gelin Derya Çiçek (Kirmit) ile yakışıklı damat Mehmet Kirmit’e sordu ve yanıt çok açık ve netti:
 
Sonsuza Kadar “Evet!”
 
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren Dünya’ya silobas, mikser ve tanker ihraç eden Güven Makine Sanayi ve bölgemizin en saygın sağlık kuruluşlarından İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’in yakışıklı oğlu Makine Yüksek Mühendisi Mehmet Kirmit ile İnşaat sektörünün yine saygın isimlerinden Çiçek Ticaretin Sahibi İskenderun Güney Eğitim Vakfı geçmiş dönem başkanı Talat Çiçek’in kızı Filmar Filtre İnsan Kaynakları Müdürü güzeller güzeli gelin Derya Çiçek (Kirmit)’in nikah ve düğün törenleri Grand Plaza Düğün Salonu’nda yapıldı.
Dillere destan düğün töreninde Kirmit ve Çiçek ailelerinin en mutlu gününe ise bölgemizin en saygın isimleri tanıklık ederken, Makine Yüksek Mühendisi Mehmet Kirmit ile İnsan Kaynakları Müdürü Derya Çiçek (Kirmit)’in nikahlarını İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıydı.
Derya Çiçek (Kirmit) ile Mehmet Kirmit’in güçlü “Evet!” yanıtları sonrası mutlu çifti karı-koca ilan eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, her zaman olduğu gibi nasihatlerde bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in başta gelin ve damat olmak üzere tüm davetlilerin pür dikkat dinledikleri nasihatleri şöyle oldu: “Size bir ömür boyu el ele, göz göze mutluluklar diliyorum. Sevginin devamı her zaman söylüyorum, birbirinize saygıdan geçer çocuklar. Sevgiyi bekleyen saygıdır. Dilerim ki; bütün bir ömür boyu el ele sevinç içinde geçirirsiniz. Vatanımıza, milletimize sağlıklı, hayırlı çocuklar yetiştirmenizi diliyorum. Size hayat boyu muyluluklar diliyorum çocuklar” diyerek, evlilik cüzdanını gelin Derya (Çiçek) Kirmit’e teslim etti.
Görkemiyle herkesi fazlasıyla etkileyen düğün töreninde Çiçek ve Kirmit ailelerinin mutluluğu görülmeğe değerdi.
İşdünyasının en önemli isimlerinin katıldığı düğün töreninde İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Uğur Ateş, Başkan Yardımcısı Osman Gözükara, OSB Müdürü Ahmet Dokgöz, İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeki Aytaş, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Selma Yılmaz ile Nurettin Yılmaz ve ailenin diğer fertleri de düğüne katılanlar arasında yer aldılar. Hatay’ın en güçlü gazette ve internet haber portalı 8. Gün Haber’in Sahibi Gökhan Gökpınar da ekibiyle birlikte bu mutluluğa tanıklık etti.
Dünürler Cevher-Talat Çiçek ile Semire-Cemil Kirmit, düğün töreni boyunca davetlilerle yakından ilgilendiler.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise salonda vur patlasın çal oynasın bir görüntü hakim oldu. Gelin Derya (Çiçek) Kirmit ile Sanayici İşadamı Şahap Yılmaz’ın karşılıklı oynamaları görülmeğe değerdi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet