Skip Navigation Links

İskenderun Ticaret Liseliler'den Ahd-e Vefa'ya En Güzel Örnek

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri senede bir kez düzenledikleri dayanışma gecesinde gönüllerince eğlendiler.

Magazin   A+a-

 
İskenderun Ticaret Liseliler’den Ahd-e Vefa’ya En Güzel Örnek..
 
 
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği üyeleri senede bir kez düzenledikleri dayanışma gecesinde gönüllerince eğlendiler. Beyaz Saray Restaurantta düzenlenen gecede 20 ila 30 yıl önce aynı okulda ve sıralarda okuyan öğrenciler yıllar sonra bir arara gelmenin ve o eski günleri hatırlamanın heyecanını yaşadılar.
Ahde Vefanın en güzel örneklerini sergileyen Ticaret Lisesi Mezunları, yıllar sonra ilk kez öğretmenleriyle de gecede bir araya geldiler. Gecede öğretmenlerinin isimleri Başkan Fuat Kaya tarafından anons edildikçe, salonda alkış fırtınası yaşandı. Ticaret lisesi mezunları, yıllar sonra öğretmenleriyle aynı masada oturdular, anılarını yad ettiler ve gece boyunca doyasıya eğlendiler.
Gecede bir sürpriz de, Ticaret Lisesi mezunlarından milletvekili adayı olan Demokratik Sol Parti (DSP) Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, aynı sırayı paylaştığı arkadaşlarıyla bir gecede bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve destek beklediğini söylerken, Ticaret Lisesi Mezunları’nın eniştesi olarak anons edilen MHP Hatay Milletvekili Adayı Yaşar Gürakan, enişte olarak destek beklediğini söyledi.
Gecede konuşma yapan İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya, “Dernek olarak amacımız aynı okuldan mezun arkadaşlarımızı buluşturmak, onlarla eski günleri yad etmek, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize burs vermek gibi faaliyetlerimiz oluyor. Bunun yanında üyelerimizin iyi veya kötü günlerinde de yanında oluyor, sevinçleri ile seviniyor, üzüntülerini paylaşıyoruz. Amacımız İskenderun Ticaret Meslek Lisesinden mezun arkadaşlarımızı buluşturmak, kaynaştırmak ve okul yıllarındaki tatlı hatıraları paylaşıyoruz.. Her geçen yıl üye sayımız artıyor ve yılda bir kez düzenlediğimiz dayanışma gecesine de katılımlar yoğun oluyor. Bu gecede tüm masalarımız doldu taştı. Uzaktan yakından gelen tüm üyelerimize ve mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”
dedi.
Gecede Ticaret Meslek Lisesinden mezun olanların o yıllarda çekildikleri fotoğraflardan oluşan sine vizyon gösterimini yıllar sonra izleyen aynı okulun öğretmen ve öğrencileri duygu ve hüzün dolu anlar yaşadılar. Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri de yıllar sonra öğrencileri ile aynı masada oturdular ve hasret giderdiler. Yemekli düzenlenen dayanışma gecesinde Ticaret Meslek Lisesi Mezunları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet