Skip Navigation Links

Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün..

Aytaş ve Özkaya aileleri dünür oldu ve söz kesimi töreni dahi nişan töreni gibi kapsamlı ve coşkulu olunca, tüm davetliler nişan töreninin nasıl olaca

Magazin   A+a-


Aytaş ve Özkaya aileleri dünür oldu ve söz kesimi töreni dahi nişan töreni gibi kapsamlı ve coşkulu olunca, tüm davetliler nişan töreninin nasıl olacağını merakla beklemeğe başladılar.. 
Mutluluğunuz Ömür Boyu Sürsün..
İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeki Aytaş’ın yakışıklı oğlu İç Mimar Çağrı Aytaş, aynı üniversitede öğrenim görürken gönlünü kaptırdığı Süperkok İnterkarbon A.Ş. Genel Müdürü Necdet Özkaya’nın kızı İngilizce İşletme mezunu Eda Özkaya ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
Herkesin nişan töreni zannettiği Arsuz yolu üzeri Yalıkent’te kız evinde gerçekleşen söz kesimi töreni, her iki ailenin yakınları ve iş dünyasından yakın dostlarının katıldığı muhteşem bir ortamda gerçekleşti.
Söz kesimi töreni nişan töreni gibi görkemli olunca, davetliler nişan töreninin nasıl olacağını merak eder oldular.
Yakışıklı İç Mimar Çağrı Aytaş, mesleğin inceliklerinden olsa gerek evliliğe ilk adımı atarken, güzeller güzeli Eda Özkaya’yı seçerek yuvasının temelini de oldukça sağlam bir şekilde planlamış oldu.
Aile yakınları, Eda Özkaya-Çağrı Aytaş’ın arkadaşları ve de iş dünyasının seçkin isimlerinin unutulmaz bir gece yaşadıkları söz kesimi töreninde yüzükleri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ile eşi Dr. Ümran Civelek birlikte taktılar.
Nevin-Zeki Aytaş ile Feryal-Necdet Özkaya çiftinin mutluluklarına tüm davetliler ortak oldular.

 
 
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet