Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da 'Funda Büyüsü!'

29.'ncu Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali'nin 3. gününde ünlü sanatçı Funda Arar sahne aldı

Magazin   A+a-

29.’ncu Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nin 3. gününde ünlü sanatçı Funda Arar sahne aldı
 
Arar, yaptığı oryantal danslarla dinleyicilerini büyüledi.Türk askerinin Hatay’a İskenderun üzerinden girişinin 73. yıl dönümü kapsamında düzenlenen festivalde sahne alan Arar, İskenderunluları çok sevdiğini ve sevgilisi gibi gördüğünü belirtti.
 
İskenderun’da “Funda Büyüsü!”
 
Bu yıl 29.’su düzenlenen Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nin 3. gününde Atatürk Anıtı’nda İskenderunlularla bir araya gelen Funda Arar yine sempatik tavırları ile dikkat çekti. Eşiyle birlikte İskenderunluları selamlayan Arar, seslendirdiği bir birinden güzel şarkıları ile halkı büyüledi. İskenderun’u çok sevdiğini belirten sanatçı Arar, “İskenderun’un bende yeri çok farklı. Her sene geliyorum.
 
İskenderunlular benim sevgililerim gibi” diye konuştu. Hayranlarının “Aşk Kadını” diye nitelendirdiği Arar, İskenderunluların büyük bir ilgisi ile karşılaştı. Muhteşem sesi ile halkı etkileyen Arar’a vatandaşlarda şarkılarında eşlik etti. Şarkı soloları sırasında sık sık yaptığı oryantal danslar ile dikkatleri üzerine toplayan Arar dansözleri aratmadı. Binlerce kişinin izlediği konser gecenin geç saatlerine kadar sürerken, vatandaşlar Funda Arar’ı görmekten mutlu olduklarını dile getirdiler.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar