Skip Navigation Links

Bu Düğüne Yıldız Yağdı..

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Soylu ve İlhan ailelerinin en mutlu gününde imzalarıyla şahit oldular. T

Magazin   A+a-

 
Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Soylu ve İlhan ailelerinin en mutlu gününde imzalarıyla şahit oldular. Türkiye’nin sevilen seslerinden Ziynet Sali ile birlikte coşan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler..
 
Bu Düğüne Yıldız Yağdı..
 
AK Parti Hatay 22’nci Dönem Milletvekili ve Soylu Beton Sahibi İsmail Soylu’nun güzel kızı Pınar Soylu (İlhan), bölgemizin tanınmış sanayicilerinden İlhan Boru Profil Sanayi A.Ş. ile İlhan Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi İlhan’ın yakışıklı oğlu Ferhat İlhan’la muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
İssos Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine; Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker katıldı.
22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birlikte görev yaptığı arkadaşları Sadullah Ergin ile Mehdi Eker’in düğüne katılmaları İsmail Soylu’yu fazlasıyla mutlu etti.
Hatay’ın en üst düzeyde protokolünün bakanlarla birlikte katıldıkları düğün töreninde, Ziynet Sali muhteşem bir konser verdi.
Nikah merasiminin hemen ardından sahne alan Ziynet Sali, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Dünürler Fatma-İsmail Soylu ile Müşerref-Lütfi İlhan ve bazı aile fertleri davetlileri karşılarken oldukça heyecanlıydılar.
Yılın düğününe damgasını vuran Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Belediye Başkan Vekili Ahmet Birsel Aktaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu Başkanı Ali Kavak, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, bölgede görev yapan kaymakam ve belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, İşdünyasının zirvesini buluşturan peri masallarını aratmayan düğün merasiminde, davetliler de şıklıkta yarışır gibiydiler.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in düğün töreninden ayrılmaları sonrası tüm davetliler Ziynet Sali’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek Pınar Soylu (İlhan)-Ferhat İlhan’ın mutluluğuna ortak oldular.
Biz de 8. Gün Haber www.8gunhaber.com ve 8. Gün Gazetesi olarak Soylu ve İlhan ailelerini kutluyor, Pınar Soylu (İlhan)-Ferhat İlhan’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet