Skip Navigation Links

Sel Mağduru Arsuzluların Zararı Karşılanacak

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 2 gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle Arsuz'a bağlı bazı mahallerin yolları zarar görürken evler su altında kaldı.

Sel Mağduru Arsuzluların Zararı Karşılanacak

Arsuz   A+a-

 Hatay'ın Arsuz ilçesinde 2 gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle Arsuz'a bağlı bazı mahallerin yolları zarar görürken evler su altında kaldı.
. Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamlığının gerekli incelemelerini yaptığını hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti. Arsuz halkına geçmiş olsun dileklerini iletirken Vekil Özel, zarar gören yerlere gerekli yardımların yapılacağını duyurdu. Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi ;" Geçmiş olsun Arsuz! İki gündür yağan şiddetli yağmur nedeniyle ilçemize bağlı mahallelerde iki hemşerimizin evi ve eşyaları, hayvancılık yapan bazı hemşerilerimizin de ahırları su baskınlarından zarar gördü.
Arsuz Kaymakamlığımız gerekli incelemeleri yaparak hasar tespitlerini belirledi.
Türk Kızılay'ımız ile hemşerilerimize sıcak yemek ve gıda yardımı ulaştırıldı.
Evleri ve eşyaları zarar gören hemşerilerimize gerekli yardımları yapacağız
Madenli Zilli çayında 5 balıkçı teknesi battı, tekneler karaya aldırıldı. Geçimi balıkçılık olan tekne sahibi hemşehrilerimize de hasar tespitine göre yardım yapacağız.
Yine yağış dolayısıyla yıkılan iki menfezin de en kısa sürede yapımını sağlayacağız.
Arsuz genelinde şu anda ulaşımda büyük bir sıkıntı yok. Arsuz Kaymakamlığımıza ve Belediyemize bağlı ekipler yolları açtı.
Samandağ'a giden yeni yolda meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi için yol ulaşıma kapandı ama en kısa sürede yolumuz da ulaşıma açılacak.
Devletimiz ve tüm kurumlarımız seferberlik halindeler.
Tekrar çok geçmiş olsun Arsuz.
Allah memleketimizi tüm afetlerden korusun."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet