Skip Navigation Links

Şandır ailesinin mutlu günü

Belediye Meclis üyesi Garip Şandır torunun sünnet düğününü yeniden yapılandırdığı Yörük çadırının muhteşem manzarasında gerçekleştirdi.

Magazin   A+a-

 
 
 
Belediye Meclis üyesi Garip Şandır torunun sünnet düğününü yeniden yapılandırdığı Yörük çadırının muhteşem manzarasında gerçekleştirdi. Sünnet düğünü iş ve siyaset dünyasının seçkin isimlerine ev sahipliği yaptı.  
 
Hatay’ın tanınmış ailelerinden Şandır ailesi hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşadılar. İskenderun Belediye Meclis üyesi Garip Şandır’ın torunu Hasan Serkan Şandır düzenlenen görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.
 
İskenderun Adana karayolu Denizciler beldesi mevkiinde bulunan Turkoil petrol istasyonu içerisinde yeniden yapılandırılarak modernize edilen Yörük Çadırı restaurantta gerçekleştirilen Düğün töreni iş ve siyaset dünyasının bir çok önemli ismini bir araya getirdi.
 
Pers Ajans ve CSR organizasyon tarafından organize edilen sünnet düğününde ev sahipliğini Garip ve Hediye Şandır, Hakan ve Yasemin Şandır ile Hasan ve Nilay Şandır yaptılar.
Sünnet Düğün törenine MHP Mersin Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Mehmet Şandır, MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, AK Parti Hatay Milletvekili ve adayı Orhan Karasayar, MHP Hatay Milletvekili adayı Şefik Çirkin, CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Musa Kurşun, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül İskenderun Ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu üyeleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Urfa sıra gecesi ekibinin sahne aldığı gecede misafirlere çiğ köfte ikram edildi.
 
Erkekliğe ilk adımı atan Hasan Serkan Şandır kirvesi Nazmi Ceylan ile çifte telli oynarken dolarlar havada uçuştu. Gecenin en tatlı kızı ise Hasan Şandır’ın kızı Hediye Melike Şandır seçildi. Sempatik tavırlarıyla tüm Şandır ailesinin ilgi odağı olan Melike kıyafeti ve oyunuyla ailesini kendisine hayran bıraktı.
Yörük çadırının deniz kenarındaki muhteşem manzarasında gerçekleşen sünnet düğününe katılanlar Şandır ailesinin bu mutlu gününde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet