Skip Navigation Links

Özcan Aslan'ın Gurur Günü..

İskenderun Körfezi'nde faaliyet gösteren başarılı firmalardan Özgün İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Aslan'ı

Magazin   A+a-

 
Özcan Aslan’ın Gurur Günü..
 
İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren başarılı firmalardan Özgün İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Aslan’ın oğlu Tunahan Aslan erkekliğe ilk adımı İskenderun Özel Deniz Cerrahi Tıp Merkezi’nde attı.
Sekiz yaşındaki Tunahan Aslan’ın kirveliğini ise birkaç gündür İskenderun’da bulunan MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural yaptı.
Oktay Vural’ın, Tunahan Aslan’ın kirveliğini yapmasıyla birlikte, Aslan ailesiyle Vural ailesinin dostlukları akrabalıkla pekişmiş oldu.
Başarılı işadamı Özcan Aslan’ın oğlu Tunahan’ın sünnetini Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doktor Şuuri Sümer yaparken, Aslan ailesini bu önemli ve mutlu günde yakın dostları Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ ile Özgün İnşaat Ortağı Ali Ateş ile aile yakınları hazır bulundular.
Kirve MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, aile dostları Mustafa Baştuğ ile Ali Ateş hediyelerini Tunahan Aslan’a taktıktan sonra 8. Gün Haber’e günün anısına poz verdiler.
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doktor Şuuri Sümer’in sekiz yaşındaki Tunahan Aslan’ı sünnet için ameliyathaneye almasıyla birlikte MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural da Özel Deniz Cerrahi Tıp Merkezi’nden ayrıldı.
 
 



Tunahan Aslan Deniz Tıp Merkezi 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet