Skip Navigation Links

Haber Ekspres'in Muhteşem Yılı

İskenderun'da son beş yıldır aktif habercilik anlamında önemli görevler üstlenen Haber Ekspres Gazetesi 5. yılına muhteşem bir gece ile girdi.

Magazin   A+a-

 
Haber Ekspres’in Muhteşem Yılı
 
İskenderun’da son beş yıldır aktif habercilik anlamında önemli görevler üstlenen Haber Ekspres Gazetesi 5. yılına muhteşem bir gece ile girdi.
Memo Restorantta düzenlenen geceye siyasi Partiler, İlçe Başkanları, iş adamları, Dernekler ve Oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldılar.
Haber Ekspres Gazetesinin tarafsız ve ilkeli yayın anlayışı, duruşundan ödün vermeyen çalışmaları ile kentin nabzı konumundaki kalitesinden vurgu yapan İmtiyaz sahibi Neşet Alkan, gecede oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Gazetecilik felsefesine vurgu yapan Alkan, daima doğrunun ve haklı yanında yer aldıklarını bundan sonrada aynı anlayış ve aynı prensipler ile yarınlara emin adımlarla yürüyeceklerine dikkat çekti.
Memo Restorantta gerçekleşen gecede açılış konuşmasının ardından sahne alan Muhterem izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Unutulmaz nostalji müziklerinin ardından hızlı temponun hakim olduğu sahnede konuklar oyun havaları ile coştu.
Nice Yıllara
Haber Ekspres Gazetesi sahibi Neşet eşi Sevgi ve çocukları Ersin, Cengizhan, Alkan ile birlikte yürüttükleri mesleğin 25 yıllık süreç içerisindeki ilk gece kutlaması anlamlı ve önemli sahnelere ortak oldu. Duygulu ve bir o kadar heyecanlı olan Neşet Alkan ve ailesi misafirleri ile ayrı ayrı ilgilenerek konukseverliklerini gösterdiler.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Belde belediye başkanları ile birlikte pasta kesme merasimi yapan Haber Ekspres ekibi objektiflere gülen yüzleri ile yansıdılar.
Yine bölgenin tanınmış sanatçılarından Semir Ray ile devam eden gece muhteşem Arap müzikleri ile unutulmaz dakikalar yaşadılar:
Memo Restorantta gerçekleşen Haber Ekspres 5.Yıl dönümü kutlamasında ayrıca iş adamı Mehmet Hürriyetoğlu’na verdiği desteklerden dolayı bir tablo armağan eden Alkan, Hürriyetoğlu’na teşekkürlerini iletti.
Siyasetin ve İş Dünyasının Dostluk Gecesi
Memo Restorantta yapılan Haber Ekspres yıldönümü kutlama gecesine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi, Haluk Arlı ve Emin Dönmezer, Ak Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti meclis üyesi Uğur Fırat, Sabahattin Uygun ve eşleri, Av Bülent Akbay ve ailesi CHP Meclis üyesi Mustafa Özen, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, İş adamı Selahhatin Eren, Ahmet Gelmen, Mehmet Hürriyetoğlu, Nebil Tabaş ve eşi, İrfan Kirmit ve ailesi, Bayır Bucak Türkleri Derneği Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Alpay Ve AVM Müdürü ve personeli HRT Hatay ekibi ve çok sayıda davetli katıldılar.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet