Skip Navigation Links

3 Nikaha 3 Şahitlik

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Abdulkadir Aksu, İskenderunlu iş adamı Bedrettin Öz'ün üçüncü oğlunun da şahitliğini yaparak bir nesile şahitlik etmi

Magazin   A+a-

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Abdulkadir Aksu, İskenderunlu iş adamı Bedrettin Öz’ün üçüncü oğlunun da şahitliğini yaparak bir nesile şahitlik etmiş oldu.

3/" target="_blank">308141709312.jpg" />
Aksu, İskenderunlu İşadamı Bedrettin Öz’ün oğlu Bilal Öz ile Mersinli işadamı Hasan Arslan’ın kızı Ayça Arslan’ın düğününde nikâh şahidi oldu. İsoss otelindeki düğün töreniyle dünya evine giren çiftin, nikâh şahitliklerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Çapalı ile Hatay Valisi Celalettin Lekesiz yaptı. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in kıydığı nikah töreninde konuşan Aksu, ‘’Her iki aileyi de kutluyorum. Güzel bir karar vermişler, aileleri de onaylamış. Bu çok önemli, ben de gençlerimizi böylesine önemli ve hayırlı bir karar verdikleri için kutluyorum. 6 ay kadar önce yine burada aynı aileden iki gencimizin nikahlarını kıymıştık. Şimdi iki kardeş bacanak, gelinler de elti oldular. Allah mesut etsin. Ve bir an önce ve hemen çocuk, aileler çocuk istiyor. Hiç ihmal etmeyin en az üç’’ dedi ve evlilik cüzdanını ‘’Hanım kızlar daha iyi muhafaza eder’’ diyerek gelin Ayça Öz’e teslim etti.
Nikah töreninin ardından havai fişek gösterisi eşliğinde gelin damat ilk danslarını yaptılar. 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet