Skip Navigation Links

14 Şubat'ta 14 nikah kıyıldı

Sevgililer Günü'nde nikah yoğunluğu

Magazin   A+a-

14/" target="_blank">14SUBAT%20b.JPG" />
 
14 Şubat’ta 14 nikah kıyıldı
Sevgililer Günü’nde nikah yoğunluğu
 
İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, nikah yoğunluğu yaşandı.
Genç çiftlerin evlilik kararını bu özel günde yaşama geçirmek istemi üzerine, günde yaklaşık 5-6 nikah kıyılan İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 14 çiftin nikahı kıyıldı.
14 Şubat Sevgililer Günü’nün 14. çifti öğretmen Hülya Çalışkan ve kaptan Sedat Reyhanoğlu’nun nikahını kıyan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çifte sevgilerinin bir ömür boyu sürmesini temenni etti.
Genç çiftin evlilik kararını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yaşama geçirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Hergün sevgililer günü gibi bir ömür geçirmenizi diliyorum. Vatana, millete sağlıklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum. Her şeyin beslenmeye ihtiyacı var. Sevginin besini saygıdır. Birbirinize bir ömür boyu saygılı olun. Hayatı bütün yüreğinizle paylaşırsanız hayat güzel olur. Acılar azalır, mutluluk artar. Memleketimize, birbirinize sevgiyi unutmayın” dedi.
Sevgililer Günü’nün 13. çifti, Sinem Devrim ve Mehmet Doğru çiftinin nikahını da Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek kıydı.
Sevgililer Günü’nde evlenmeyi, çifte kavrulmuş mutluluk olarak nitelendiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sevginize sevgi katın. Vatana, millete sağlıklı çocuklar yetiştirin. Sevgi herşeyin üstündedir. Sevgiyle yapılan her iş daha güzel olur. Sevgiyle hayat daha güzel paylaşılır. Evlilik çok güzel bir şey. Hayatı paylaşırsanız daha güzel olur. Birbirinizi sevin ve hayat boyu saygılı olun” diye konuştu.
Hülya-Sedat Reyhanoğlu çiftinin nikah şahitliğini Eda Çalışkan ve Veciha Reyhanoğlu, Sinem-Mehmet Doğru çiftinin nikah şahitliğini ise Gülizar Culha ve Haşim Sapmaz yaptı.
Genç çiftlere günün anısına fincan takımı hediye eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kahveyi gelinin pişireceğini, fincanı ise damadın yıkayarak, hayatın paylaşılacağını esprili sözle ifade etti.
Gelinlere nikah defterini kırmızı gülle birlikte veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, genç çift ve aileleriyle günün anısına fotoğraf çekildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet