Skip Navigation Links

Protokolü buluşturan düğün

İskenderun'un sevilen ve başarılı iş adamlarından Ahmet Turhan'ın oğlu Sinan Turhan Özlem Yürken ile hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile dünya ev

Magazin   A+a-

 
Protokolü buluşturan düğün
 
İskenderun’un sevilen ve başarılı iş adamlarından Ahmet Turhan’ın oğlu Sinan Turhan Özlem Yürken ile hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler. Casmin Otel’de düzenlenen düğünde genç çiftleri sevenleri yalnız bırakmadı. Düğün merasimine Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Uğur Ateş, Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak, genç çiftlerin ailesi ve yakınları katıldı.
Gecede genç çiftlerin nikahını ise İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek kıyarken, Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, OSB Başkanı Uğur Ataş ve Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak da nikah şahidi oldular. Gece boyunca yerinde duramayan genç çiftlerin oyunları esnasında ise dolarlar havalarda uçuştu. Gece boyunca gönüllerince eğlenen genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet