Skip Navigation Links

Kurtoğlu Ailesine Çevre Mühendisi Gelin Geliyor..

Hatay'ın saygın işadamlarından Belen Kurtoğlu Restoran'ın sahipleri Gazi Kurtoğlu'nun oğlu İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu evlilik yolunda ilk adım

Magazin   A+a-


Hatay’ın saygın işadamlarından Belen Kurtoğlu Restoran’ın sahipleri Gazi Kurtoğlu’nun oğlu İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu evlilik yolunda ilk adımı attı..
 
 
Kurtoğlu Ailesine Çevre Mühendisi Gelin Geliyor..
Hatay’ın saygın ailelerinden Belen Kurtoğlu Restoran’ın sahipleri Gazi Kurtoğlu’nun oğlu İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu, evlilik yolunda ilk adımı atarak Çevre Mühendisi Sevim Miçillioğlu ile nişanlandı.
Seher Gül-Gazi Kurtoğlu çiftinin davetlileri kapıda karşıladıkları nişan töreninde, herkes şıklık yarışı içindeydi.
 
DLH Adana Bölge Müdür Yardımcısı Seyit Miçillioğlu’nun kızı Çevre Mühendisi Sevim Miçillioğlu ile nişanlanan İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu’nun nişan yüzüklerini, 1980-1983 yılları arasında atama ile İskenderun Belediye Başkanlığı yapan, 1984-1989 yılları arasında da Anavatan Partisi’nden Antakya Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Mahmut Alpagot taktı.
İssos Otel’de gerçekleştirilen nişan merasimine iş ve siyaset dünyasından bir çok önemli isim katılırken, güzel gelin Sevim Miçillioğlu ile yakışıklı damat Süleyman Kurtoğlu’nun salona giriş merasimi nişan töreninin görkemini bir kat daha arttırdı.
Salona sıra dışı bir dans gösterisiyle giren mutlu çift, evlilik yolunda ilk adımı atarken davetlilere de unutulmaz bir dans gösterisi sundular.
Hatay’ın Belen ilçesinin çalışkan Kaymakamı Mehmet Öz’ün de katıldığı nişan merasiminde yüzükleri takan İskenderun ve Antakya’nın unutulmaz belediye başkanı Mahmut Alpagot, Sevim Miçillioğlu ile Süleyman Kurtoğlu’na hayırlı ve uğurlu olması dilekleriyle davetlilerin alkışları arasında kurdeleyi kesti.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet