Skip Navigation Links

Belediye'de toplu nikah töreni

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek 23 çiftin nikahını kıydı

Gündem   A+a-

toplu%20nikah%20B.JPG" alt="" />
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek 23 çiftin nikahını kıydı
 
Belediye’de toplu nikah töreni
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, düzenlenen toplu nikah töreni ile, 23 çiftin nikahını kıydı.
İskenderun Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde, imam nikahı olan çiftlerin resmi nikah işlemi gerçekleştirildi.
İskenderun Belediyesi Yemekhane Salonu’nda düzenlenen toplu nikah törenine, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, belediye meclis üyeleri, Esentepe Mahallesi Muhtarı Doğan Keleş katıldı.
Çiftlerin çocuklarıyla katıldığı törende yaptığı konuşmasında, nikahın kutsal olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Nikahta keramet vardır. Nikahla hayatı birlikte geçirmeye niyet etmiş bir çiftin aynı zamanda devlet kapısında bunun resmileştirilmesidir ve resmi olarak tapunun çıkarılmasıdır. Medeni kanunumuza göre birlikte aile kuran bir çiftin resmi nikahı olması çok medenice uygulamadır” dedi.
Keman resitali eşliğinde gerçekleştirilen nikah töreninde, yapılan çekilişle 18 nolu çifte hediye verildi.
İlk çiftin nikahının kıyılmasının ardından, tüm çiftlere seslenerek, birlikteliğin devamı için birbirlerine saygılı yaklaşmalarını öğütleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birlikteliğinizin devamını birbirinize saygı sağlar. Hayat boyu birbirinize saygılı olun. Göreneklerimizi, adetlerimizi unutmayın. Milletimizi ve devletimizi unutmayın. Milletimize ve devletimize sağlıklı evlatlar yetiştirin” şeklinde konuştu ve evlilik cüzdanını gelinlere teslim etti.
Gelinlere gül verilen törende, çocuklara oyuncak hediye edildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet