Skip Navigation Links

İskenderunlu İtalyan sirkine hayran kaldı..

MKÜ İskenderun Kampus alanı içerisinde konuşlanan Dünyanın en büyük üçüncü Sirki olma özelliğini taşıyan 'İtalyan Devlet Sirki' perdesini açtığı ilk g

Magazin   A+a-

MKÜ İskenderun Kampus alanı içerisinde konuşlanan Dünyanın en büyük üçüncü Sirki olma özelliğini taşıyan “İtalyan Devlet Sirki” perdesini açtığı ilk gecesinde vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kampus alanında kurulan dev çadırda yılandan, aslana, maymundan, su aygırı ve timsaha kadar çeşitli hayvanların yanı sıra palyaçoların, jimnastikçilerin ve hokkabazların da gösterilerini vatandaşlar ilgi ile izledi.
Yüzlerce İskenderunlunun ilgiyle izlediği gösterilerde Aslanlar ve Bengal kaplanı ile dünyada sayısı oldukça azalan beyaz kaplanın ateş çemberinden atlayışı, trapezci kızların havada birbirinden tehlikeli hareketlerle heyecan yarattı.
Terbiyecinin Timsahla, atların ritmik hareketlerini sergiledikleri gösterileri, cam vitrin içerisinde gösterici kızın yılanlarla birlikte yaptığı şov vatandaşların şaşkın ve meraklı bakışları arasında gerçekleşti. İtalyan Devlet Sirkinin 50 kişilik gösteri grubu sirke gelen vatandaşları akıl almaz gösterileri adeta büyüledi.
İtalyan Devlet Sirkinin ilk gecesini izlemeye gelen vatandaşlar hoşça vakit geçirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet